Tisdag..

Städa bilen..
vaknade vid åtta imorse och va riktigt täppt i näsan och kunde knappt andas, usch hatar att vara förkyld. Man kan inte sova och får itne alls den sömn som jag behöver.
Men men var bara att gå upp och kissa hundarna samt hämta in vedbacken och börjar elda. Göra iordning hundmat och frukost till mej, samma saker varje dag..
La mig i sängen igen och kollade lite på tv sen ville siri ha mat.
Vid cirka elva tiden bestämde jag mig för att åka upp till svärföräldrarna där älskligen var och städa bilen. När jag var klar med de så bestämde jag även för att tvätta bilen utvändigt. Båda sakerna behövdes verkligen då den inte blivit ompysslad under vintern.
De blev riktigt bra, synd bara att den kommer vara lika smutsig utvändigt så frt man kör någonstans eftersom de är så lerigt på vägarna.

Busa..
Hade tagit med hundarna upp så dom fick busa med de andra gäget i hundgården under tiden jag städade bilen.
Gick in och busade med dom medans jag väntade på att älskligen och tony skulle komma hem igen då de varit i grästorp och handlat lite plankor, dom ska göra en ny brygga vilket är väl behövt.
Fick en hel del kort med min mobilkamera på hundarna som jag kommer lägga ut här under.

Handla..
Imorgon blir de att åka o handla lite till Onsdagsmyset som de numer kommer att heta, vi har fått byta dag och de gör egentligen ingenting. De börjar bli svårt att kommma på vad man ska bjuda på, men imorgon bli de min sambos nudelwok som han gör så himla bra. Dock har vi inte kommit på någon efterrätt ännu, men de bli nog något enkelt. Blir bara att vi handla de vi behöver imorgon för på torsdag åker vi till småland och vi tycker de är onödigt att storhandla när vi ändå inte ska vara hemma, men de hade oxå varit skönt att haft de gjort så man slipper åka o handla de första man gör när man kommer hem, men så får de bli.

Trötta..
Nu är min små gosingar väldigt trötta, dom ligger helt utmattade här bakom mig, ena i fotöljen och den lilla pluttan ligger i solen på soffbordet som hon verkligen inte få vara på..men men.

Fick ett samtal..
från en tjej som jobbade på Quality Hotell som behövde serveringspersonal nästa helg, och efter att hon pratat med arbetsförmedlingen så hade dom gett henne mitt nummer:) kul.
Så nästa helg ska jag jobba från 16,00-ca 02,30-03.00, de är något stort evenemang på vänersborgs arena med 1000 gäster. Det ska vara trerätters och servering av viner. Helt svart klädd ska vi vara så måste åka o köpta en svart skjorta.
Jag kommer troligtvis vara helt slut den dagen då jag inte är van vid och jobba nu för tiden. men de kommer säkert gå jätte bra.

Nu ska jag se om jag kan sy några nät innan älsklingen komemr hem... sen blire köttfärsås och spagetti ikväll. mums.

Tjiongeling


Min pärla..


Siri..


Runtan och skorpan..


Massa bus..







Cita och jag


förkyld..

..igen..
Jaha då va denna jäkla förkylning tillbaka, och bara för att jag pussade min sambo igår.. gah.
Har inte pussat på Christian nu när han har varit sjuk, men igår så gav jag honom en liten puss och tro ni inte att baciluskrena hoppar rakt över och ger mig hans förkylning över natten.. Helt otroligt..
Hostan är dock lite bättre idag men absolut inte bra, och ovanpå detta har jag fått ont i halsen och förkyld.

Mat.
Nu har jag och älsklingen ätit korvstroganoff m ris, blev faktiskt riktigt bra.
Tog en powernap på en timme innan när vi kom hem från stan, vi va innen och lämnade fisk och lämnade även tillbaka filmerna som vi hade hyrt, sprang in en snabbis på apoteket och köpte ipren som vekrligen va behövligt för mitt huvud har varit i sprängningsfas hela dagen. usch..

Snart bli de en dusch men först ska jag hj'lpa älsklingen att sy lite nät, vi ha hållt på hela dagen med de typ.

Tjingeling

En månad och en dag..

(Då provar vi igen, skrev ett inlägg innan idag men då försvann allt när jag precis varklar och orkade inte skriva om allt, men efter en liten power nap och nu har jag skickat iväg pizzaköparna,  så ska jag nu försöka skriva om de)

..kvar..
tills jag och syrran fyller 20år. Usch vad tiden går, gammal börjar man blir oxå. 
 Blir att fira de hemma med släkt och familj. sen vet man aldrig vad dom har tänkt här uppe:P
Måste fixa present till syrran..

Igår.. 
så åkte jag och älskligen in till stan en sväng för att bl.a köpa lite som kanske skulle hjälpa mot min hosta och lite andra saker, sen tog vi även en liten lunch på MAX, smakade deras kycklingsallad och den va riktigt bläää.. gammal äcklig kyckling som dom mikrade och blaskig blöt bulgur, ingen dressen, den va inte nice. McDonkans är mycket godare.
Åkte upp till svärföräldrana när vi kom hem och där fick jag någon kuckelimuck medicin av maria som skulle hjälpa mot hostan med de funderade inte, blev bara väldigt trött av den.
Sen åkte vi till Christians moster Sara och Timmy där vi spenderade resten av kvällen, blev mycket prat och Wii-spelande... väldigt trevligt.
Vi åkte väl vid halv ett tiden.

Idag..
Så vaknade jag vid nio, trodde jag, men man skulle ju vrida fram klockan en timme så klockan var alltså tio. Så länge har jag aldrig sovit.. de va faktiskt riktigt gött, men halva dagen var ju liksom borta.
Älsklngen åkte iväg till sjön och skulle vecka lite nät, jag gick upp och kissade hundarna och hämtade in en back ved. Börjarde elda och gjorde en liten snabbstädning med min sopborste som är min bästa vän nu när jag inte ha någon dammsugare. Diskade även och gjorde iorsdning mat till hundarna. Sen blev de frukost till mig och lite tv tittande.
Nu när älsklingen kom  hem så va vi ute med hundarna och hämtade in en back ved, tog även en långpromenad med doggisarna innan så dom är fortfarande helt slut och snarkar här bakom mej.
Nu har jag precis skickat iväg Älsk, Alex och Felicia att köpa pizza, kycklingsallad beställde jag.. mums. Vi ska bara ta de lungt sen och kolla på lite filmer.

detta inlägget blev inte hälften så långt som de förra jag skrev men jag orkar helt enkelt inte skriva om allt igen så de blev en lite kortare variant och inte fullt så detaljerat som de va innna.
Nu kommmer iaf lite bilder som jag har tagit under tre dagar men inte orkat lägga in..

tjingeling


Bild fårn i torsdags då jag och älsklingen åker 4-hjuling ute på
isen för att vecka lite nät.


Älsklignen sågar upp hålen..


isblock lyfts upp, isen är fortfarande väldigt tjock men ändå
så tycker jag inte riktigt om att vara ute på isen.. 


skorna jag beställde från H&M, dock va dom lite för stora
men orkade inte skicka tillbaka dom, och när jag väl 
fått på mig dom så va de inte riktigt min stil, men någon gång
under sommaren ska jag väl kunna använda dom.. 


har inte haft så mycket ego bilder så nu kommer en från igår när jag vaknade.. :P


Skorpan på riktigt bushumör.. 


Gos med siri-piri


 Skorpan är ett riktigt godismoster som alltid ska försöka ta godispåsen..


Var ett tag sen..

Har inte bkiggat på..
Nu har jag inte varit här inne och skrivit på två dagar, jag har helt enkelt inte orkat. Internetet har blivit så segt så man orkat knappt sitta och vänta på att sidorna ska komma upp, de är slutet av månaden och nu får man sota för att man ha laddat ner lite för mycket.. :(
Som tur är så är snart denna månaden över.

Hjälpte Christian igår..
Fick följa med min sambo christian ut på isen igår och hjälpa han med att väcka näten, han är ju "dödligt"(enligt honom) sjuk och mår så dåligt och de är så synd om honm. Varför få de aldrig vara så när jag är sjuk. Då är de då ingen som tycker synd om en.. jaja.. inte ofta han är sjuk.
Igår när vi var färdiga på sjön så orkade varken jag eller han laga någon mat, så jag satte mej i v40 och drog först iväg till Vänersborg för att gå på apoteket och köpa halstabletter och nässpray. Sedan gick jag inom Hemmakväll och hyrde tre filmer, bla den nya Wallander-Vålnaden som vi såg på igår.
Sen åkte jag och köpte med pizza och en kycklingtallrik.. riktigt gott var de..

Mys..
Idag har de bara varit en massa mys, var längesen  älsklingen inte skulle upp tidigt för att jobba. Så de var riktigt gött att han var hemma idag, och de behövde han nog oxå, för varken jag elelr han ha sovit så mycket inatt då vi haft en hund som inte mått så bra och ska spy hela tiden. Och hon är inte så glad på oss idag för att hon fick sova i sin lilla säng på golvet hela natten ist för i våran säng som hon brukar göra. Men imorse vi sju-åtta tiden kom hon uppsmygande i sängen och la sig mellan mej och Christian och gosade verkligen in sig och tog ett djupt andetag och somnade. De tyckte hon var riktigt skönt, hon har nog inte sovit så mycekt inatt hon  heller eftersom hon fortfarande ligger och sover och knappt vaknade när vi sa de magiska ordet M-A-T.

Helgen..
Vet inte vad som händer i helgen, men nästa helg ska vi åka hem till småland och träffa min familj. Pappa fyller år så då ska vi hem och fira honom.

Ha dock dåligt med nya bilder idag oxå så få väl lägga in lite gamla bilder,.
Tjingelign


min sambo är ju för goo..

Först ska jag ta lite roliga fakta om gårdagen..
Min sambo är ju för rolig ibland. Igår när han kom hem så sa han efter en stund: "Vad fint du har städat älsklig" Och jag brast ut i skratt, han har aldrig sagt att de är fint här hemma när jag har städat och när jag för en gång skull inte har städat något, då säger han att de är fint. 
Andra saken som hände igår var att jag hade gått o längtat efter en kycklingtallrik hela dagen igår och i söndags och när han ska ringa och beställa säger jag tydligt till honom att jag ska ha en KYCKLINGTALLRIK och han svara och fråga om jag skulle ha en kycklingtallrik och jag säger klart och tydligt JA. Och han ringer och bestlller(och jag är inte med och hör vad han säger), när jag sen ska hämta de vi beställ så säger jag vad vi hade beställt: en amerikansk sallad och en kycklingtallrik. Men han som jag prata med kolla bara kontigt och säger: no no en kycklingsallad hade ni beställt.. och efter ett tag fick jag ge mig och betalade snällt och gick till bilen, och då när jag pratat med christian så sa han att han trodde jag skulle ha sallad och att han hade beställt de. Åhh då bli man lite små irriterad när man längtat så länge efter en kycklingTALLRIK.

Idag..
har jag som vanligt städat lite, börja bli lite jobbigt att inte ha någont dammsugare(som är på "lagning" men som vi ändå kommer få en ny, SIBA) utan jag får går omkring med sopborste och sopa överallt, innan jag har jag ju alltid dammsugit typ en gång/varannan dag och då ser man ju inte hur smutsigt de är, men nu när jag har sopat varje dag så ser man verkligen hur jäkla skitit de bli här varje dag och de är rätt äckligt, man ser allt grus och framför allt hur mycket hundarna fäller varje dag. Jag tömmer sopskyffel efter sopskyffel med hundhår.. usch.. men skulle inte kunna leva utan dom små busarna så de är smällat man få ta:)

Symaskin.. 
Älsklingen kom hem för en stund sen(som för övrigt blirvit lite sjuk min lilla snuttis) och med sig hade han en symaskin. Han ville att jag skulle sy han huggarbyor som de va lite hål i och gylfen hade lossnat. Så nu ha jag hjälpt honom med de(gjorde bara gylfen sen gjorde han faktiskt resten själv) och har även sytt byxor som de varit hål på. 
Så nu efter typ en och en halv timmes paus från bloggandet försöker jag skriva klart detta inlägg. 

Filmer..
Igår hyrde vi även tre filmer på "hemmakväll", de blev "Äntligen Midsommar", New Moon" och "Funny People". Någon som sett dessa filmer? 
Den sistnämnda filmen såg vi på igår, och som vanligt så somnade jag lite stund mitt i filmen(som alltid) men de va nästan 2 och en halv timme lång, så när jag vaknade så hängde jag ändå med på vad som hade hänt och såg ju slutet. Ingen höjdar film men lite små rolig va de.. 
Tänkte lägga mej i soffan nu och kolla på äntligen midsommar, så få se om de är något bra.. 

Tjingelign

 


Sötnosen

Sömniga



Kommentar..

Fick en kommentar av en tjej Alexandra som skrev i inlägget jag skrev igår och undrade över min blogg design,
eftersom du inte skrev i din mail eller någon bloggadress så få du svaret här iist.

Här kommer ditt svar:
Designen på min blogg är de min tvillingsyster Jennie som har gjort, och hon hjälper gärna folk som behöver hjälp med designen på sin blogg.
Här får ni länkar till hennes DesignByJennie och hennes blogg Jennsiii


Tjingeling.

Här har ni en bild på min Tvillingsyster och jag
(den är väl 2-3år gammal)


Tjhoo

Då var de måndag igen..
Japp då va de en ny vecka och en ny städdag, ne idag ska jag inte städa. Har bara plockat undan lite grejer och hängt upp lite tvätt, så inget städ idag! Härligt!
Ha burit in ved så de är varmt och gott nu, började elda halv sju imorse när älsklingen gick upp för att åka iväg och vecka näten. Jag kunde helt enkelt inte somna om så de va bara att gå upp göra iordning hundmat och hämta in en back ved. Sedan så gjorde jag frukost till mig och la mej i sängen och kollade på tv till typ kl blev tio. Då tyckte siri att de var dags för hennes frukost, och skorpan får man som vanligt nästan trycka i maten, men idag åt hon ändå rätt mycket. Nu är dom små busarna ute i hundgården, tänkte jag skulle ut och gå min dagliga promenad med dom senare när posten har kommit så ta jag den samtidigt..

När älsklingen kommer hem..
så ska vi åka in till stan, han ska till banken en sväng. Tro nog att vi ska hyra någon film och kanske ta med en varsin sallad oxå, blev ju inget av detta igår då svärmor bjöd oss på god söndagsstek(Riktigt gott var de).
Ska även köpa mitt naturgodis som jag tjatade om igår och va så nära på att åka och köpa, hade så otroligt tråkigt igår när vi kom hem, älsklingen skulle bara kolla på massa fotboll på tv och jag var så uttråkad, men till slut fick han mej till att lägga mig i sängen och ta de lugnt och blev kliad på ryggen, sååå underbart skönt de är alltså, varje kväll så måste han ligga och klia mej på ryggen lite.. mmm nice..

Har inte hunnit ta några bilder ännu men de ska jag försöka göra sen..
Tjingeling

Väntar på att golven ska torka..

Då va söndagen här..
Igår var svärföräldrarna här på middag.. väldigt trevligt. De blev ju som sagt lasagne och tycker att den var väldigt god. Vi spelade även lite kort och de va nice.

Idag så ha jag storstädat, vi hade ju 5 hundar som härjade rätt bra igår så de fick bli en ritktig storstädning idag, har sopat under sängen som behövdes idag oxå, gör de närstan varannan dag och ändå är de fullt nästa dag.. inte klokt. Håller på o byta sängklläderna oxå, de är ute på vädring nu så hann med att torka golven. Gött.

Blir nog att vi åker in till stan och hyr lite filmer senare idag och även att vi kanske ta med en varsin sallad hem. Smarrigt.. Bara massa mys ikväll de gillar vi.

Hundarna är rätt slut idag dom ha sovit hela dagen, skorpan ligger som alltid innanför min tröja o sussa sött. Jag har börjat elda oxå, är kallt inne, men de är ändå 15 grader inne.

Ha inga nya bilder idag men de bli lite gamla ist.
Tjingeling


Min baby när han gick på Ryssby:)


VI<3


home alone..

Ja då var de lördag... dagarna ¨går så grymt fort allts, helt sjukt.
IGår var vi ju hos Alex och Felicia, linda och mattias var oxå där och där blev vi bjudna på god kycklingwok med ris(något liknande som jag gjorde dagen innan) de va gott:)
Vi var även hos sara, timmy och de små trollungarna Linnea och lina-alltid lika busiga. Christian skulle ju prov jobba idag och köra skogsmaskin som timmy hade fixat åt honom. Älsklingen var allt lite nervös igår, men idag vet jag dock inte, men han kan ju de där såå tro de kommer gå toppen bra idag. vet inte hur länge han ska jobba, så jag e hemma själv hela dagen med gangstrarna. Tänkte ta mej en promenad med dom snart, dom ha busat hela morgonen så dom e trötta nu.

Ha som vanligt städat lite idag, alltid lika gött när de är gjort på morgonen. Tvättmaskinen går för fullt, tycker jag alltid tvättar men den där tvättkorgen fylls bara på hela tiden. Ska ta o byta sängkläderna oxå sen,så de är nya lakan när vi ska sova ikväll, så gött o krypa ner i en nybäddad säng.

Senare idag ska jag göra lasagne som vi ska ha ikväll när baby kommer hem. Kankse blir så man bjuder hit några oxå, få höra med min andra hälft vad han tycker.

Nu blire gos med hundarna..
Tjingeling



Bilden är från första gången jag va uppe på
vänersnäs!


För några år sen i sommarstugan i sölvesborg
KÄRLEK


Nu ska ni få veta..

50 saker om mig

1. Fullständigt namn: Sofie Marie Torebo
2. Ålder: 20 (i april)
3. Vart bor du: Vänersnäs
4. Bor tillsammans med: Sambo Christian, Siri och Skorpan (Hundar)
5. Husdjur: Hundar
6. Färg på ditt hus: Tegelfärg
7. När är du född: 29 April 1990
8. Vilket år tar/tog du studenten: 2009
9. Något jobb: Ne arbetslös:(
10. När ska du sova ikväll: När jag e trött
11. Duschat idag: Japp
13. Kramat någon idag: Ja min goa sambo
14. Pussat någon idag: Japp min sambo
15. Vad har du ätit idag: Macka (frukost)
16. Dagens kläder: Legging grön tunika.
17. Dagens smink: Fundation, puder, rouge och mascara
18. Dagens sötnos: Christian (SOM ALLTID)
20. Dagens roligaste: hmm skorpan och siri
21. Har du många vänner: Jag ha dom jag behöver.
22. Hur många har du kysst: vem räknar?!
23. Vem kramade du senast: Christian
24. Hur många har du haft sex med: "hemlis"
25. Hur många har varit otrogna med dig: INgen som jag vet
27. Har du pojk-/flickvän: Jaa SAMBo
28. Vem pratade du i telefon med senast: Christian
29. Vem fick du senast sms ifrån: Mamma

FAVORIT

31. Film: hmm tro jag aldrig ha sett en hel film.
32. Låt:
Lyssna på de mesta
33. Mat: Kykling
34. Dryck: Frugårdens Vatten
35. Färg: Svart, grön, blå
37. Stad: svårt...
38. Land: Grekland
39. Ämne i skolan: inget.. går inte i sån skit längre:P
40. År: What??

SENASTE
41. Personen du tänkte på: Christian
42. Personen du kysste: Christina
43. Gången du spydde: För två veckor sen då jag skulle torka upp Siris spya.
44. Gången du grät: Vet inte..
45. Pizzan du åt: äter inte pizza. kycklingtallrik
46. Gången du var i Göteborg: För någon månad sen med Sara
47. Gången du var i Stockholm: Aldrig
48. Gången du var full: kommer inte ihåg..
49. Gången du var hög: Never
50. Personen som såg dig gråta: Vet itne.. älsklingen kanske


överbydags..

Då har man kommit hem från överby, och allt ha gått bra. Fick handlat de jag skulle, dammsugaren är inlämnad och CV är lämnat..

Så nu har jag plockat upp allt, börjar elda igen och grejat lite med allt möjligt. Nyss kom älskligen och alex hem men dom åkte lika fort, dom va ju tvungna att åka till systembolaget(vilket jag kan göra om en månad:))

Är lite besviken idag men de är bara att ta nya tag.
Är därimot glad att snön börjar försvinna och att gräset börjar komma fram, men de som är de dumma med att snön börjar försvinna är att man ser precis vart hundarna har gjort sina behov och de är ruskigt äckligt.

IKväll så har tydligen älsk bestämt att vi ska till alex, känner inte alls för de, känner inte för någonting längre. vet inte vad de är som har hänt med mig, känner mig almänt nere och tråkig.

Nu kommer iaf lite bilder som jag tagit under dagen

Tjingeling


Köpte denna boken, som kostar149kr men med ica bonuscheck bara 25kr:) 


Här är jag när jag ska åka in och handla


Fick precis se inbjudningskortet som syrran hade gjort.



Älsklinge kom hem med jobb..

Christian kom hem för några timmar sen och hade med sig massa nät som han hade beställt, så de var bara att börja göra iordning dom.. en sisådär 30-40 nät.. inte de roligaste jobbet men de gå rätt fort att göra iordning.. så nu blev jag precis klar och ha busat lite med skorpan och siri-piri..
Skorpan e lite frusen av sig idag så hon ha på sig sin fina tröja som jag gjorde klart igår, innan idag så broderade jag in "Skorpan" på ryggen, riktigt nice blev de:)

Ha fortfarande inte fått min efterlängtande dusch men ska hoppa in där så fort jag ha bloggat färdigt:P
Sitter och funderar på vad vi ska ha och äta idag.. är sugen på kyckling men vi få väl se..

Nu kommer de lite bilder som jag tog nyss, min mobil kamera är faktiskt kanon. Eftersom jag inte har någon kamera(eller jo jag har men de är dålig) så andväner jag min samsung ultra touch och den är riktigt bra.

Tjingeling


Näten som älsklingen kom hem med.. en del av dom


Alla min tre Älsklingar<3


Busen nr 1 med hennes fina tröja..


Busen och lurvtotten nr2


En vanlig dag för Sofie..

..en vanlig dag för mig ser ut såhär:
Jag går upp vanligvis när min sambo gå upp och ska åka iväg, gör iordning hundmat, kissar hundarna. Sen ska jag ha frukost så då gör jag iordning de, gå tillbaka till sängen och kolla på Vakna med the Voice medans jag äter min frukost. Hundarna fortsätter sova en stund till. Sen när siri tycker de är dags för mat kommer hon upp till mig och börja slicka mig i ansiktet och sätter sig på min mage, vilket menas att hon vill ha mat.
Så bara att gå upp bädda sägen, ge dom små busarna mat, sen om dom ha aldelles för mycket energi så brukar dom få gå ut i hundgårde en stund för att springa av sig, och medans dom är där ute så städar och plocka undan. Bli även att jag diska om de står något som behövs diskas vill säga. Sen tvätta jag lite, bär in ved och börja elda. Mm de är väl ungefär de jag gör varje dag en halvtimme/timme, längre tid än så tar de faktiskt inte.

Nu sitter jag med skorpan innanför tröjan(hon sover som en stock( och varmt o gott e de för mig eftersom de inte är någon riktigt varme inne ännu, siri ligger bakom mig i soffan och sover rätt gött hon oxå. Jag väntar på att de ska bli lite mer värme inne så man kan ta sig en dusch utan att frysa ihjäl när man kommer ut ur duschen.
Annars händer inte så mycket idag, jag ska åka upp till svärföräldrarna och skriva ut mitt CV som jag ska åka o lämna imorgon. Annars ska jag ta mig en lång promenad med hundarna senare idag sen få vi se vad som händer.

Tjingeling



Här är drömsoffan som jag vill ha..


Morgonmys med Skorpan och Siri


proppmätt.

Nu har jag och baby ätit middag, idag lagade vi vår egna mat. Fanns färs över sen igår så älskligen ville ha hamburgare medans jag ville ha spagetti och köttfärsås, vi delade broderlig och varsin måltid fick vi, och oj vad gott de blev.. och mätta blev vi oxå.
Nu sitter vi och kollar på "halv åtta hos mig" så jag försöker blogga lite samtidigt..

Innan vi började med maten så va malin här, hon skulle öva lite på christian. Han fick faktiskt lite frisyr denna gången, de ha jag aldrig sett honom med.. men fin blev han:) under tiden så gjorde jag färdigt skorpans tröja som jag började med igår, den blev faktiskt riktigt fin, ska bara gör armar på den sen e den helt färdigt, kommer lägga in en bild på den sen

Pratade ju innan i förra inlägget om att jag skulle åkt till överby och lämnat CV på en restaurang, men eftersom dom hade tagit bort annonsen så åkte jag aldrig in dit. Men snäll svärmor som man har så hade hon varit där och hört med dom om dom hade anställt någon på den tjänsten men de visste dom inte.. så dom hade sagt att jag skulle ringa dit på fredag då den personalansvarige skulle vara där och sen åka dit med mitt CV och prata med dom.. man kan ju bara hoppas på de bästa, den tjänsten verkade verklingen bra oxå, varierande arbetsuppgifter och perfekta tider, aldrig längre än till åtta och även helger. De skulle passa mig perfekt. Så tack svärmor för att du kollade upp de. och så e de bara till att hoppas.

nehe nu ska jag kolla på stjärnkockarna som började precis..

tjingeling 


hjälpt älsk..

Igår hade vi ju "Tisdagsmys" och allt va jätte bra, maten va god och vi hade super trevligt.. och vi vann nästan hannah:)

Idag ville älskligen att jag skulle hjälpa honom på sjön och vecka näten, ta upp och lägga i nya.. och snäll som man är (har ju inget annat för mig ändå) så följer man med. Vi började inte förän halv nio så de va gött ändå, ha inte svårt att komma upp ur sängen men gött att ligga kvar med älsklige o gosa, de är inte ofta han e hemma om morgnarna.
Och de gick hur bra som helst ute på sjön idag, inga krångel eller något, allt gick snabbt och enkelt..härligt.
Nu skulle vi åkt till överby med dammsugaren men framför allt skulle vi inte för att jag skulle lämna CV till en restaurang som sökte folk, men när jag gick in på arbetsförmedlingen(för att läsa på lite mer om vad jobbet innebar) så fanns inte annonsen kvar. Så vi bestämde att vi inte skulle åka in idag.

Nu har jag suttit och pratat med syrran över msn och försökt bestämma lite över vad vi ska bjuda på när vi fyller 20 då vi ska bjuda släkten på kalas:) Tycker de alltid är lika svårt att veta vad man ska bjuda på, men tro nog att vi kom fram till något bra.

Ska försöka komma på vad vi ska ha och äta härhemma idag oxå, inte lätt, ha så svårt att komma på mat nu för tiden.. vet inte vad de är med mig, men ha inte den stora gnistan för mat som jag hade när jag va mindre.. konstigt.


Såhär ser de ut när vi vecka näten... eller när Christian gör de..


.. jag däremot låg på snöskotern och lapade sol:)
(de va för jävla ful bild)


RSS 2.0