Liten sammanfattning..

Fredag..midsommarafton
Började med att vi låg i sängen till klockan var elva,.Härlig start.
Vid två tiden åkte vi upp till svärföräldrarna där midsommarfirandet skulle vara. Malin gjorde iordning mitt hår och de blev riktigt bra.
Sen åkte vi till bygdegården där de bl.a va dans runt midsommarstången.Vi var där till klockan var halv fem. Då blev de färd hemmåt och en stor midsommarmåltid med mycket fisk inblandat vilket inte uppskattades av mig men jag åt de som var utan fisk så mätt blev jag ialla fall.
Hade riktigt kul, blev volleybollspelande på kvällen oxå.
Jag åkte hem runt halv tre tiden medans min sambo inte kom hem förän kl fem på morgonen och märkte inte ens de.

Lördag..
Sängen var vår bäste vän fram till tolv tiden då älsklinge åkte upp till svärföräldrarna där han skulle rätta till lite nät, och senare blev de en stor grillning hos dom oxå, med revben, fisk och mina goa tacospett.
Mys hemma med film på kvällen.

Söndag..
Rättade vi till och tvättade alla näten som vi skulle lägga ut idag och sen blev de film o go mat hemma.

IDag...
Gick vi tillsammans upp vid halv nio för att åka o lägga ut nät. gick jättebra ocg tog bara två timmar.
Så nu är jag här hemma och ska snart göra iordning mig för att åka in till stan, ska skaffa nya p-piller och även köpa allergitabletter till sambon.
Imorgon ska Malin klippa mig, hon har ju prov i skolan på klippning så då ska jag vara med, kommer bli gött o få håret klipp, så risigt nu.




Jag på midsommarafton




Bli tokig

..på detta jävla VM:et.
Fotboll hela tiden, och en galen sambo som måste kolla på de hela tiden.
Igår var de fotboll hela dagen, och jag kände absolut inte för att ha hit massa folk, men tro fan att de kommer hit en hel hög ändå.
Jag rymde iväg med hundarna i en och en halv timme på promenad och lite bad.
Sen stängde jag in mig i sovrummet och kollade på Alice i underlandet. De va riktigt bra.

Dagen..
Idag kommer ju som sagt min stora syster hit, hon är förhoppningsvis redan iväg och är hör vid 12-13 tiden.
Ska upp och hjälpa min sambo nu så hoppas att tiden gå lite fortare.

Annars vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske ska ta och griulla lite ikväll när de är så fint väder ute.
Vi få väl se vad dagen har att erbjuda.


Hos sara

Dagen har varit väldigt lugnt, men de är otroligt gött..

Sara ringde innan idag och vill att jag skulle åka med in till stan. Hon skulle bl.a lämna in lite filmer och handla lite andra grejer. Jag fick handla lite lördagsgodis och ett skärp. Fick även hämta ut ett paket som hade kommit till Chrille.

Nu ikväll så skulle Chrille på KKK(Killar Kan Kväll) hos jimmy, jag åkte och släppte av honom innan idag och gjorde potatissalladen som dom skulle ha ikväll och fick även sitta och hålla lilla Sebastian, så mysigt. Bli ju inte lite sugen, men skulle vara gött och ha ett jobb innan, så man ha lite ekonomi, de är de enda som sätter stopp för de. men men 
Nu sitter jag hos sara och ska ha liten myskväll. Oj hej nu kom malin oxå.
Få se vad vi hitta på, bli kanske en film eller något.

Har ju givetvis kollat lite ¨på bröllopet, så fina dom var.

HÖRES

Fått mina kläder

Idag kom mitt paket med kläder som jagf beställde från H&M.
Kommer bilder nedan.

Nu stå älsklingen och laga mat, dock vet jag inte vad de bli för något. Men är glad att jag slipper laga mat.
Bli att vi kolla på någon film ikväll. Alice i underlandet och den nya Wallande.r

I helgen vet jag itne vad som händer. Bara ta de lugnt troir jag. Storasyster LInda kommmer upp på måndag, ska bli rolgit. längesen man såg sin familj nu.




Denna kanske man skulle ha på midsommar?!

Nytt försök

Ikväll bli de ett nytt försök till vår traditionella tisdagsmys.

Och ikväll bjuds de på:
Grillad Kycklingfilé m. potatisgratäng och Beasås. Tillsammans till de bli de två sallader, en vanlig grönsallad och en tomat-basilika-mozarella.

efterrätt:
Frasig smördegsbotten med Limecreme och Jordgubbar

Nu är de färdigt..

Nu är bordet äntligen färdigt...
så tänkte lägga ut lite bilder på de:)

Hannah och jimmy skulle ju kommit hit ikväll men dom kunde inte sen, och de förstår jag med en liten bebis att ta hänsyn till .
Istället bjöd vi hit Alex så att inte all mat skulle gå till spillo.

Nu sitter dom och kolla på fotboll och jag väntar bara på att få provsmaka efterrätten.

FÖRE:




EFTER:








Visst ser den smarrig ut:)


Nytt sffbord

Nu var de åter igne ett bra tag sen jag skrev här. Men ska verkligen försöka bättra mig.

Igår så började jag äntligen med vårt soffbord. Skulle målas vitt. OCh då var jag ju tvungen att slipa hela bordet. Fy fan vad de va jobbigt. Själva bordsskivan gick jätte bra, men benen fick jag ju göra för hand. De tog tid vill jag lova, men hann bli klar så jag fick grundmåla hela bordet. Och idag har jag målat hela bordet med den riktiga färgen .
Beställde en väggdekor som jag ska ha på bordet och den fick jag idag. Så nu väntar jag bara på att färgen ska torka, eller den har ju torkat men väntar på att den ska torka riktigt.
De kommer bli så himla fin tro jag. Dock tro jag inte att de kommer hålla sig vitt så jätte länge, men få hoppas på de bästa.
De kommer komma för och efter bilder så fort de är helt färdigt.


Ikväll är de tisdagsmys som gäller
Var ju ett bra tag sen vi hade de ny eftersom Hannah och Jimmy fått sin lilla prins. Men idag ska vi äntligen ha lite mys igen.
De bli porterstek med potatis och en riktigt stor god sallad. Älskar porterstek, har gjkort de en gång innan till chrille och han älskade de oxå, såsen är ju så otroligt god.
Till efterrätt bli de en liten jordgubbskaka, med mandelbotten med lemon curd på och såklart en massa jordgubbar. Hoppas att den är god, första gången jag gör den.

 




Nya möbler..

Ja igår skulle vi ju hämta våran nya soffa, vi tog två bilar in för de tänkte vi ju att de skulle få plats, men ynka en del och köksstolarna fick vi inte plats med, så älsklingen åkte och hyrde ett släp i en timme så vi fick hem allt.

Jag och sara gick och shoppade lite, massa kläder till Linnea och Lina och även lite kläder till mamma sara. Härligt. Fick henne att köpa lite färgade kläder ist för svart. Både hon och jag har typ bara en svart garderob.
Måste bli ändring på de.
Jag fick köpt mig ett linne/klänning, men den få jag åka och byta för dum som jag var så provade jag inte den innan utan köpte den storleken jag trodde att jag skulle ha. Men ikke, den få vi byta till L ist för M som jag köpte.

När vi kom hem så var de bara att börja bygga ihop soffan och stolarna. den gamla soffan hade redan Chrille och Alex kört iväg med så de var bara att sätta igång. Först fick jag jättebra hjälp av alex medans Chrille lagade mat. Men efter middagen vet jag inte riktigt vad som hände. Alla försvann, så de var bara jag och felicia kvar. Vi blev bestämda för att vi skulle klara att göra iordning allt själva. Och klart gjorde vi de, efter mycket svett och vilja så klarade vi både och få ihop soffan och 4st köksstolar.
Bra som fanken blev de.

Nu har jag plockat ihop alla tusen kartonger som låg ute på gräsmattan, har spräckt upp dom och lagt dom i en hög. All plast har jag plockat ihop och lagt i en sopsäck. Tvätten är uthängd och ny tvätt är på gång. Här går de undan. Hundarna ligger ute i solen och dom skulle egentligen behöva bada lite för att svalka sig. Siri bli ju helt död när de är så varmt ute.

Väntar på att sara ska komma hit på en fika och så ska hon se hur den nya soffan blev.










Torsdag..

Igår bestämde jag ju mig för att följa med älsklinge på sjön, och självklart var jag uppe vid sju för att hänga med honom. Hade ju tänkt att jag skulle få sola lite medans han veckade näten. Men tro ni inte att de blåser, inte mycket men tillräckligt för att jag inte ska ta av mig och lägga mig i bikini. Ne istället få jag sitta med mjukisbyxor, jack och till och med en filt på mig att att inte frysa. Få se om de bli ett nytt försök imorgon.

JYSK ringde, innan och berättade att våran nya soffa hade kommit. Så den ska vi åka och hämta sen. Han kunde inte svara på om våra köksstolar hade kommit men hoppas. Sara ska följa med oxå, kul kul...

Nu när jag körde hem så körde jag inom Hannah och Jimmy för att kolla på deras lilla son. Sebasitan ska han heta, och han är hur söt och gullig som helst, och man kan sitta och stirra på honom i timamr.Man bli til och med lite sugen själv ..
Dom fick en jättesöt Bamsebody av mig och Chrille. hoppas att den kommer till användning.

Nehe nu ska jag se om jag kan gå ut i solen lite och läsa innan vi ska å¨ka..


Påslakanet jag köpte igår.. Med JOrdgubbar på.. Ni förstår ju att jag inte kunde hålla mig.

Nu är man igång igen..

Då var de ett tag sen man skrev här igen, känns inte som man har tid och ork att skriva här varje dag. Särskilt inte nu när de 'r så fint väder, då vill man bara vara ute.

Har inte hänt sådär jätte mycket egentligen.
Igår hjälpte jag till älsklingen och tvättade och rättade till massa nät, vi var även ute och la ut ännu mer nät. Och både jag och han fick fina solbrännor:) Måste ut idag oxå och bättra på. De är de bästa med att inte ha något jobb på sommaren, bara gå runt och vara och få gratis solbränna.. gött.
På tal om jobb så ska jag åka till Uddevalla idag, för att gå på en  antällningsintervju på hotell Gyldenlöwe. Är mest nervös på om jag ska hitta dit själv. Sånt man märker.

Våra fina vänner Hannah och Jimmy fick i lördags en liten son:) Så himla roligt och ser verkligen fram emot att få träffa dom.

Nu väntar solen och landen som ska vattnas..
Ha de bra..


RSS 2.0