Dags för ny...

Nu e de allt dags för en ny bilbarnstol till Casper..
Vi har fortfarande kvar babyskyddet och han är på tok för liten för den nu, eller ja, så mycket för liten e den ju inte.. Men de är iaf dags för en ny.. Suttit o kollat runt lite på olika, men vet inte alls vad man ska ha för nån. Finns ju hur många som helst.

Hittade ett bäst i test, och fastnade lite för en Maxi Cosi Mobi(nån som har en sån?), den var tvåa i bäst i testet o man kan ändra olika ligglägen på den under bilfärden, vilket jag tyckte lät rätt bra.


Snälla, lite hjälp tack.. vad har ni för nån? Vad kan ni rekomendera?


Maxi Cosi Mobi

Ny vecka..

Jaha då va de måndag igen...
I fredags blev de först middag hos svärföräldrarna med jätte god hjortfile, potatisgratäng o kantarellsås.. Sen vid sjutiden åkte jag in till Teatergränden för att möta upp "mammorna" från föräldragruppen, vi e ju fem stycken som fortfarande träffas, så vi bestämde sist vi hade träff att vi skulle gå ut tillsammans utan barnen.. Och de ångrar jag verkligen itne att jag åkte dit, va lite velig först om jag skulle de med tanke på att vi haft en del jobbiga nätter med Casper som fortfarande är förkyld och hostig.
Men vi hade iaf hur kul som helst och jag va hemma runt ett-tiden och då var fortfarande en viss liten Casper vaken.. Men tur var väl att han itne va gnällig utan bara väldigt pigg och busig.

Lördagen blev väldigt lugn för mig och Casper, sambon jagade på dagen och på kvällen åkte han iväg till lite kompisar och han var inte hemma flrän halv fyra tror jag klockan var.


Igår var åter igen en mysdag, sambon var iväg en liten stund på dagen men annars var de bara mys i soffan med varsitt täcke..


Får se vad som händer i veckan, skulle ju egentligen vilja åka på babysimmet imorgon men de bli nog att vara hemma då Casper forfarande är förkyld. På torsdag e de ju babyrytmik som vi oxå gärna vill gå på men vi få väl se hur Casper mår.
Vet inte omde bli att vi åker o handla sen i eftermiddag, aningen bara jag eller hela familjen..

Nehe nu tror jag att min lilla son är lite trött, han sitter i vagenen och kolla på disneychannel.

Skönt är väl att han inte skriker riktitg lika mycket nu när jag ska suga ut snoret på honom, och nu äter han rätt bra, inanna ha de ju bara varit välling som dög.

Plutten har börjat säga MAMMMAM... han e så söt, så fort han inte få somn han vill eller bli trött/gnällig så såger han de konstant.. Han säger de annars oxå men extra mycket just då..

 
Vå lilla plutt var lite trött igår och somnade medans han tittade på tv.


Och just de, Christian syster var ju här i lördags och klippte(topparna) och slingade mitt hår.. BLev riktigt bra tycker jag. Ljusa slingor i hela håret. E lite sugen på o göra en sån slingning till så de bli ännu ljusare men de får bli en annan gång.

ingen jätte bra bild..

jobbiga nätter...

Vi har haft ett par riktigt jobbiga nätter framför oss.
Casper vaknat ett antal gånger på nätterna och bara skrikit och när man tar upp han så bli han tyst och jätte pigg och börjar skratta o busa. Och jätte snorig är han oxå.
Och jag får inte suga ur snoret(fräscht de lät) :P eller droppa i näsdroppar för då gallskriker han i en kvart efteråt och så bli de bara ännu värre och han få knappt nån luft. Han har ingen feber men han är jätte varm.

På dagarna är han iaf hur pigg och busig som helst.. Och de går bara sova en liten stund i sin vagn framför tv:n.

Inatt såg jag 40år och oskuld hela fem gånger tror jag, lite tjatigt men orkade inte byta., pricken över I:et är att både jag och christian oxå har blicit förkylda så man har ingen ork alls.

Aja nu har vi iaf ätit lite pannkakor, var så himla sugen på de innan och så hade vi ingen mjölk hemma men som tur va så har man bra grannar som man kan låna av:D


Idag hade jag ju tänkt åka o babysimma med casper och på torsdag tänkte jag åkt på babyrytmik men de få bli en vecka hemma ist.

Har iaf fått städat hela huset idag vilket behövdes..


nehe nu ska vi se på specialagenten ozo med casper.. han ska tvunget se de..

 
Lillplutten igår...

2012-01-21

Nu var de åter igen bra längesen jag skrev här..
Kan inte lova att jag kommer bättre mig för de har vi ju märkt sen innan att jag itne hållt så bra. Men lovar att göra mitt bästa iaf.

Ja var har hänt denna veckan då, i tisdags var vi på föräldragrupp på bvc, onsdag var vi hos svärföräldrarna näästan hela dagen och på torsdagen hade vi träff med föräldragruppen som vi gick på innan casper kom, så vi är några stycken som ha fortsatt att träffas hemma hos varandra.
Igår skulle älsklingen på killkväll och då kom linda hit så vi tittade på film, för tv*N gick ju inte att titta på då casper lyckats trycka på nån knapp på förstärkarkontrollen så de inte finns nåt ljud nu. Och de finns de inte fortfarande inte.

Vi har haft ltie jobbiga nätter med casper nu tre nätter i rad, de är kanske inte så jobbigt tycker ni. Och visst jag håller med, tänker på er som har de ännu värre.
'Men jag tror att de bli jobbigare när man ha haft en ängel som sovit hela nätterna innan och så kommer de några jobbiga nätter och då har man inte alls tålamod till sånt.
Inatt har vi kanske sovit tre timmar sammanlagt, han somnade första gången vid kvart i tolv, men de varade inte så länge och sen var ahn vaken i stort sett hela natten, och fattar ändå inte hur han kan vara så himla pigg nu och röja järnet i gåstolen.


Få se om jag kanske åker in och handla mat idag.. börjar bli lite tomt då vi inte handlat på nästan en och en halv vecka.


Ja nu fick ni ju en litet inlägg iaf ska se om jag kan få in lite bilder ocp.
Hoppas ni ha en bra helg, tjineling.


Vi ha haft snö en dag iaf och då fick vi ju självklart testa pulkan


Goingarna sitter och äter majskrokar.






Älskar denna bilden.. Syrran tog den när dom var här förra helgen.

Nu fick sambon igång ljudet förövrigt, casper hade tryckt in tre olika kombinationer på kontrollen hur han nu lyckades..

Fredagen den 13

I onsdags va vi ju på bvc..
på 6månaders kontroll.. och de gick jätte bra, dom tyckte casper va jätte duktigt som redan sitter rätt stadigt och står upp en bra lång stund, och så nyfiken på allt och va med på allt när vi pratade och lyssnade intresserat..
Vår lilla kille väger nu 9330g och har blivit 74cm lång. En viktökning på 740 gram och 3cm längre på en månad.

Vi märkte att hans första tand hade spruckit igenom i veckan och därmed fick vi förklarat varför han e så himla grinig hela tiden, han vill knappt äta och är jätte sur när han ska somna. De är lite frustrerande när man aldrig ha haft några problem med sånt innan.. Ibland kan jag önska att man inte ha en sån ängel till son så att man ha lite mera tålamod när han kommer till såna här perioder.

Idag kommer...
Mamma, pappa och tvillingsyrran hit över helgen. De ska bli roligt att dom kommer hit..Så ikväll ska vi göra hemmagjorda hamburgare med bröd tills dom kommer.
Annars vet jag itne riktigt vad vi ska hitta på i helgen, pappa och christian ska ju jaga så får se vad vi andra hitta på..


Nehe nu ska jag lägga mig i soffan lite medans lillemannen sover..

Snart färdigt..

Vi ha ju hållt på med ommöblering sen i mångags..
I måndags möblerade vi om allting, tisdags va vi ju på ikea och då blev de ju en hel del möbler, gardinstänger m.m som vi grejade med.. Onsdags så va vi ju inne och hämtade ut projektorn så den grejade vi med hela onsdagen.. Igår tog vi de ganska lugnt, lite små grejer som vi grejade med..
Och idag så fick vi nog på garderoben som knappt stod upp som vi hade i vårt gamla sovrum(nya tv-rum) så den plockade jag ur allt och har rivit sönder den i delar och slängt ut.. Sen när älsklingen kommer hem så ska vi bära upp vapenskåpet.
Så nu sitter jag och funderar på vad man kan ha på den väggen ist då de blev rätt tomt, likadat inne i finrummet så ha vi en vägg som oxå är väldigt tomt.


Imorgon kommer ju syrran och hennes kille hit, ska bli roligt.
OCh nästa helg kommer resten av familjen upp.

Nehe nu vill min son ha mat..men ni få lite bilder på nya möbleringen, de är ju inte helt klart..



Vårt nya "finrum"


Vårt nya tvrum eller biosalong.,


Halva Caspers rum

 
casper i måndags                                                                 casper just i detta nu

 
casper o siri ha blivit bästa vänner

Igår..

blev casper hela 6månader..Galet..
De va alltså ett halvår sen som han kom till oss.
Och igår lämnade vi bort han för första gången en längre tid till farmor och farfar. De hade gått hur bra som helst och dom tog han gärna flera gånger..

Själva åkte jag och älsklingen tillsammans med Malin och Jonas till Göteborg för att gå på ikea. BLev en hel del handling där. BL.a en tv-bänk två expedit hyllor till caspers rum, mattor till finrummet, taklampor, gardinstänger + garidner m.m..
Så igår kväll blev de åter igen massa grejande med de sakerna och ha även grejat idag oxå. Bytt alla julgardinerna mot nya, satt upp stänger i tvrummet och nya garidner där. Tagit ner alla ljusstakarna ochs att dit vanliga lampor. Allt e färdigt förutom gardinstänger till Caspers rum(måste köpa gardiner oxå) och en taklampa i finrummet.
Men de är inte slut där. Idag ska vi in till stan och se om vi kan fixa de sista. Hämta ut projektorn som vi ha beställt, besätlla två stolar till finrumsbordet, köpa iläggsskivor till bordet och en stabil hylla till projketorn, hundmat och lite annat smått som vi ska köpa.

KOmmer komma upp bilder sen när allt e färdigt.

I helgen kommer troligtvis syrran och hennes kille hit. Ska bli skoj

Mindre roligt är att jag ha åkt på en jävla förkylning under natten... hatar att vara förkyld.

Nehe nu ska jag fixa lite mat till lillemannen som snart ska ha lunch.








Utmaning..

Blev utmanad av Linda så bara att sätta igång.. 


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

För tio år sen va jag 12 år och gick i skolan..


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Jobbade på en restaurang och var gravid med världens underbarste son.

 

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Popcorn, choklad, porterstek, sallad, tacos

 

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Hmm.. bara för att så kommer man inte på en enda.
Men kan lite på många låtar..

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Jaa vad skulle man göra.. Bygga hus, resa, ny bil, massa saker till Casper, ge lite pengar till familjen

 

6) FEM DÅLIGA VANOR
Vill alltid ha de städat och fint.
Köper alltid godis när man handlar
Somnar nästan alltid när man kollar på film.
Packa alltid för mycket kläder när man ska iväg.
Har svårt för att säga nej.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Resa
Mysa m familjen. 
Baka
Lösa korsord
Bada 

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Kort kort
Byxkjol
Klä ut mig(hata de)
KOmmer inte på nåt mera.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn
Mobil
Tv
Dolce Gusto

10) NÅGRA PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
Hmm.. Hade svårt o välja här, så alla som känner för o göra denna få göra den:P


RSS 2.0