2,5 år sendan sist...

Nu har de snart gått 3 år sendan som jag skrev här, och oj vad de har hänt mycket.

Hade inte tönkt att skriva här inne mera men idag fick jag sånt skrivsug.
 
Casper:
I denna kategorin går de skriva hur mycket som helst. Om två månader bli vår lilla busunge 3 år. Tänk er, 3 år.
Vart har den tiden tagit vägen?!
Han har blivit en sån härlig unge med sån humor och pratar konstant, är de tyst några minuter så har man tur, och de kan hända nöär han sitter och kolla på tv för då är de inget som kan störa han.
De är fullt fart hela tiden, vilket som bl.a ha resulterat i två ärr i ansiktet som vi ha fått sytt och limmat hos doktorn.
 
Skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst om honom men tiden finns inte rikrigt till just nu.
 
3 blir 4:
Vi ska få en till liten busunge, en lillebror om ultraljudet visar rätt.. 1 augusti är de beräknat så är 3 månader kvar. och som vi längtar... alla bebiskläderna ha tvättats och vikts o lagt in i garderoben, nya syskonvagen står färdigbäddad och väntar. Skulle gärna ta fram spjälsäng, skötbord m.m men de får allt vänta 2månader till iaf. 
 
Skrev ju här på bloggen under graviditeten med Casper och är ofta inne och läser vecka för vecka hur de va med Casper och de ha varit ganska lika. Förutom att jag va otroligt illamående tidigt och höll i sig väldigt länge, spydde hela tiden, och va väldigt känslig för lukter och att se på tex rått kött, ja de kunde vara makaroner oxå. Vilket resulterade i att jag blev sjukskriven från jobbet några veckor då de va som värst. Foglossningar fick jag ju väldigt tidigt med Casper (och blev ju sjukskriven för de), började känna av de tidigt denna gången oxå och tränkte att de skulle bli likadant denna gången eller värre, men än så länge känner jag bara av de när jag gått väldigt mycket eller sitter en längre tid. Så de är inte ens i närheten av hur de va förra gången vilket känns väldigt skönt. 
 
 
Hundarna:

Vi har även utökat vår hundfamilj. En slovensk kopov fick flytta in hos oss för lite över ett år sen nu och där har vi en livlig sak. Jisses vilken fart de är i henne. Vi (eller sambon) behövde en vildsvinshund och de har vi verkligen fått. hon har blivit en riktig jaktgalning och sticker så fort tillfälle ges. Sambon har redan skjutit några grisar för henne och hon har gjort flera eftersök på gris som hon är jätte duktig på. Tro hon kommer bli en super hund.
 
nehe nu skriker casper och vill vi ska gå ut. Får se om de bli mer uppdatering framöver eller om detta va en engångsgrej (vilket jag tror)
 

RSS 2.0