Hittar ingen ...

...motivering till att skriva längre..
tycker inte jag har något att skriva om nu längre, även fast jag ha så mycket för mig om dagarna.

Sara kom innan idag och fikade lite och kollade på den nya ommöbleringen, alltid lika trevligt att umgås med henne.
Efter de så åkte jag upp till min äålskade sambo och hjälpe han med en masssa saker. Vi kollade även grisåteln, vi var ju ute igår och såg vildsvin men fick inte något riktigt tillfälle till att skjuta den. Han ska ut ikväll igen och tackade nej till att följa med ut. Men skulle inte förvåna mig iaf dom skulle skjuta något ikväll nu när inte jag hängde med. Aja..
Imorgon ska jag in och köpa nya köksstolar till bordet jag köpte i lördags. Ska inom systemet oxå, känns fortfarande lite konstigt att kunna gå in där och handla skälv..

Ommöblering...

Igår var jag med Chrille och Alex ute på sjön när dom skulle lägga ut kräftburar, och idag va vi nyfikna så åkte dit och skulle kolla dom. Va inga mängder med kräftor men lite grann va de.
(kommer bilder under)

När jag kom hem så hämtade jag posten och då hade tv:grejerna redan kommit, så jag ville ju absolut in o hämta de direkt och börja greja med de. Klockan tre började jag plocka iordning och städa, och vi började skruva upp väggfästena på väggen samt hyllan. Vi hade naturligtvis en liten lunchpaus emmellan.
Mycket hjälp hade vi oxå av Alex, Martin och Jonas. Hade nog inte gått utan dom.

Nu ett antal timmar efteråt så är de färdig och vi ha möblerat om. De blev riktigt bra, bara den nya soffan som fattas och ett nytt soffbord som jag fortfarande inte ha hittat.

Imorgon ska vi på 3-årskalas:)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer.

















SHOPPING!

Idag har vi vekrligen shoppat loss..
Vi åkte runt halv elva tiden, vi åkte först till överby för att beställa en soffa, nästan så vi köpte nya köksstolar oxå men de bestämde vi oss för att vänta lite med.
Nästa stopp blev i Uddevalla, Biltema närmare bestämt. Där blev älskligen som galen och shoppade loss ordentligt. Kul och se honom handla, han som alltid hatar att gå i affärer annars.

Efter de så blev de en sväng inom JYSK, där köpte vi en ny byrå till hallen. De hade vi verkligen inte räknat med men de behövdes verkligen. Är så trött på allt som ligger på golvet, så nu är de problemet löst:)
Sen gick vi till en leksaksbutik, där köpte vi en present till Christians kusin Lina som fyller 3år. Kalas på lördag så då va vi tvungna att hitta något, vi visste inte alls vad vi skulle köpa men när vi kom in där så hittade jag genast en perfekt present till henne. :) Tro mamma Sara kommer använda den mest;)
Efter de så blev de elgiganten och även jula där vi handlade lite, nytt toalettlock bland annat. Jättefint som de kommer bild på nedan.
just de, systemet får vi inte glömma. Första gången jag och älskligen gick därinne tillsammans:) Två fulla påsar blev de.
Sen blev de självklart en sväng inom McDonken för en liten lunch.

JIsses..vad varmt och skönt de har varit idag, nu är de verkligen snart sommar på riktigt. GÖTT!!

Ikväll ska min sambo spela match så då bli de att man hänger med och kolla på de.







Nyss ätit.

Idag har jag hjälpt min sambo på sjön, skönt att ha lite och göra om dagarna. Och han har alltid arbete som behöver göras.
Nu har vi precis ätit en  supergod taigryta med risnudlar i. Vi satt i sängen och åt idag, riktigt mysigt att göra de ibland. Efteråt så ställde jag mig och diskade på direkten, jag ha fått någon slags diskmani. Så fort de börjar bli lite för mycket så ställer jag mig och diska, tycker inte om när de står massa äcklig disk i flera dagar. Christian ha inte stått och diskat på över ett halvår tro jag, som ursäkt har han att han aldrig hinner med och diskar förän jag står där och redan är färdig med de. Men de är faktiskt inte så farligt att diska, gör man de bara på direkten så de inte bli stora berg av disk och de tar ju inte så lång tid att diska. Vad tog de nu?! Max tio minuter.

Vet inte riktigt vad min sammbo fiock för ryck nu efter maten, för nu är han ute och klipper gräsmattan. Hmm..får väl se hur mycket han gör, så får väl jag ta resten imorgon. Går riktigt fort nu med våran nya gräsklippare, den är stor och bra.

Imorgon ska jag in på möte med arbetsförmedlingen eller de heter de ju inte nu, de heter eductus eller något sånt. Alla dessa jävla möten som är till absolut ingen nytta alls. Och som dom själva sa så kommer de inte finnas något jobb i tre år framöver så varför hålla på med massa möten och skit. Och man kan ju inte ta sig in hur som helst heller, jag har ändå tur som har bil. Men min syrra till exermpel, hon ha inget körkort och bort mitt ute på landet, hon har tre kilometer till närmsta buss som går typ två-tre gånger om dagen. Och detta tar dom ingen som helst respekt över. Neehh.. GALEN ÄR VAD MAN BLIR!
Imorgon bli de även "ringträning" med skorpan, få väl se om svärmor ska med. Tycker de var rätt roligt förra gå¨ngen.




Redan söndag.

Usch vad dagarna går fort, tycker inte de va längesen de va söndag. När man inte har något och göra brukar dagarna alltid gå så sakta men ikke, dagarna bara rullar iväg. Innan man vet ordet av de så är de nya året här.

Fredags:
Blev de en liten grillkväll här med nära och kära, var super mysigt.
lördag(igår): Så bestämde jag och älskligen tillsammans med Alex och felicia att vi skulle åka på kina restaurang i trollhättan. Och vid fyra tiden åkte vi hemmifrån. Jag beställde wokad kyckling med grönsaker och caschewnötter samt friterad banan med glass till efterrätt. De va supergott. Och som alltid så äter man alldeles för mycket så man får ont i magen.
När vi kom hem kollade vi på en film som vi lånade av christians mamma. Trubbel i paradiset tro jag den hette, de var inte världens bästa film direkt.
Vid halv tio åkte älskligen och Alex ut för att se om dom kunde skjuta ett vildsvin, men åter denna kvällen kom dom hem med alla skotten kvar.

idag: Sov till åtta då jag gick upp och gjorde iordning frukost till mig och till hundarna. KOllade lite på tv, sen blev de en långpromenad, härligt.
När jag kom hem så plockade jag iordning en massa, och bärde upp lite stolar på vinden. Och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.
Hoppas på att min älskade sambo snart kommer hem, kanske vi kan kolla på en film och bara ta de lugnt.


Vad tycker ni?

jaaa...då sitter den äntligen där, den som jag så länge velat ha.
Igår var jag ju och fick mina efterlängtade jordgubbar inristade på min kropp för alltid.
Sara föjde med mig till mean tattoo som ligger i trollhättan. En ganska så nyöppnad tatueringsstudio som var rikitgt fin.
Var ju lite skeptiskt till stället jag hade valt att ha den på först, men när stensilen satt på plats så var jag supernöjd med valet av plats.
Den tog nästan tre timmar(tro jag) att göras, mycket små detaljer. Tyckte redan den var asfin när bara konturerna va gjorda, och de färdiga resultatet är grymt bra.

Idag är man lite smått handikappad, väldigt stelt o lite ömt är de. Har sovit lite dåligt inatt, försökt att ligga så stilla som möjligt, man är ju allt lite små rädd för att den ska "gå sönder". Ligger ju vanligtvis på mage eller på högersidan och kunde inte göra något av de. Men men.. sånt man få ta när man ska vara fin:)

Tack så mycket Mattias(meanline.se) för de otroliga jobbet!

Nu kommer de lite bilder som sara tog.










Bakar..

Nu börjar de sista plåtarna bli färdiga.. Idag fick jag för mig att baka lite, bakar min sambos älsklingskakor. OCh jag kan inget annat göra än att hålla med honom.
När dom är färdiga tänkte jag åka upp och bjuda alla fiskare på dom.. Då bli dom nog glada.

Längtar till imorgon..
För imorgon är de äntligen dags för min efterlängtade tatuering. Har velat göra den så länge och nu äntligen ska de ske.. Vill bara att denna dagen ska gå fort så morgondagen kommer ännu fortare. Tur att jag fick en tidig tid så man inte gå o väntar hela dagen, de bli ju så himla segt då.

 
Tro ni dom är sugna på en kaka eller....


Världens godaste kakor..

Shopping..

Tänkte jag skulle överraska älskligen idag medans han var på sjön, genom att komma upp med lite frukost och göra iordning alla hans nät som han inte hann klart med igår. Så när han gå upp vid halv sju så gick jag oxå upp och grejade lite och gjorde iordning mig. Och vid halv åtta så åkte jag upp, och vem troi ni jag möter?! Joo tro ni inte att han själv står och rätta till dom och aldrig hade åkt till sjön. gahh..
Men han blev glad ändå (och jag med, var rätt många nät som skulle göras och de var mindre än hälften kvar) så jag tog över hans jobb så åkte han till sjön för att hämta upp mera nät.
Jag höll nog på i en och en halv timme innan jag var klar och åkte då hem för att byta om och åka in till stan för att handla lite.
Skulle ju framför allt handla mat, men blev en del annat oxå.
HIttade ett par skor, hundgodis och ett utställningskoppel till skorpan.
Och som vanligt glömde jag inhandlingslappen men tro jag fick med de jag skulle ändå..och lite till:P
ÅKte och tankade  bilden samt tre bensindunkar till älskligne.

Och nu sitter jag här och har plockat in allt och till och med hunnit med och dammsugit.
Fick mina jeans på posten idag som syrran hade postat igår. Skickade bud med henne på ett par jeans på trend house. Saknar att inte den affären finns här uppe.

Ikväll blir de att åka på "ring"-träning med Skorpan. Bli ju utställning för henne den 6juni så då måste vi träna lite innan dess.

Dagens middag: hemmagjord pyttipanna.. mumsigt.











sorry

Ni får ursäkta mig, men jag har verkligen inte haft tid till och uppdatera bloggen på länge.
Men ska försöka att inte skriva ett alltför långt inlägg om vad jag har gjort.

I fredags jobbade jag ju hela dagen, började kl halv åtta till halv tolv på kvällen. De gick faktiskt väldigt bra, var inte allför trött utan mest ont i fötterna när kvällen var slut. Men allting gick väldigt bra och de var riktigt gött, vilket superteam vi var Maria(Svärmor), Rutan och Jag.
När jag kom hem så var jag som vanligt uppe i varv och låg o kollade på tv i flera timmar innan jag kunde somna. Fick ju även sjunga för min älskade sambo när jag kom hem som fyllde år efter tolvslaget. Han var lite yrvaken och somnade snabbt om igen.
Dagen efter vaknade både han och jag vid sju och var helt klarvakna, usch kändes allt att jag hade behövt sova längre, men de fick bli senare på dagen för älskligen åkte till sjön och jag började storstäda hela huset, jobbade ju både torsdag och fredag så de syntes att christian hade varit hemma själv om dagarna.
så de blev en storstädning och sedan var klockan tolv och då gick jag och la mig och somnade fort som attans, och sen kom även älskligen hem och somnade oxå i några timmar, vi vaknade vid två och var bara att duscha och göra iordning sig fort som fanken. För klockan tre skulle vi vara hemma hos Christians föräldrar.

Denna kvällen skulle vi ut och fira framförallt Christian som fyllde 22år denna dagen.
Vi var 12 personer sammanlagt som åkte ut och bowlade och åt god mat på Buddys. Bowlingen började bra för min del men sen gick de utför.
Var i vilket fall en underbart rolig kväll. Och den tackar vi för.

Söndagen, vaknade även denna dagen väldigt tidigt. Christian åkte till sjön och jag låg kvar en stund till. Mådde faktiskt lite lite lite dåligt denna dagen, drack ju lite dagen innan, drack mer än vad jag gjort på väldigt väldigt länge. Men var bara lite där på morgonen som de kändes, men sen var de bra hela dagen.
Fick hjälpa Älskligen att filéea all fisk han fick och sen blev de pizza och Avatar hos svärföräldrarna på kvällen.

Idag har jag varit på möte på arbetsförmedlingen, alla dessa möten som ändå inte ger någonting, tråkigt,.
När jag kom hem så klippte jag gräset och hängde ut lite tvätt och tvättar ännu mera tvätt.
Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem så han kan bära in lite ved. Är svina kallt inne och jag orkar faktiskt inte bära in ved idag, han kan göra något när jag ändå ha klippt gräset:P

Nu kommer de bilder från lördagen.

     



        

     

  



Älskligen fick denna i födelsedagspresent av mig:)


Ska prova..

Idag har jag grejat en massa, potatisen är satt, tvätthögarna är borta, alla skåpen är urtorkade och golven är dammsugade.. Härligt de känns.

Såg precis två nya choklader som jag ska prova på. Marabou Kokos och Daim Päron/Mynta. Marabouchokladen tro jag starkt på.

Nu har jag suttit och kollat ut soffan vi ska köpa, har ju en speciell dröm om hur den ska se ut. Och nu hittade jag den och den var inte farligt dyr alls, bara 7800kr.
(kommer bilder nedanför)

Ikväll ska jag följa med Älsklingen och kolla när han spelar fotboll.




Visst ser denna helt underbat god ut!




Slappe..

Nu är både jag och älsklinge helt proppmätta..
de fick bli tacos idag då jag fick med mig taco bröd av mamma som blev över sen i lördags. Jisses vad vi åt.. Så nu bli de att slappa resten av kvällen.
Ska gå o lägga mig framför tv:n snart...

Egentligen skulle vi åkte på sjön idag, men blev så himla dåligt väder så ist åkte vi till MAXI och stor handlade. Gött att ha de gjort. Ska ju jobba torsdag och fredag denna veckna. Och på lördag bli de bowling på Buddys med Christians familj och släkt, för att fira att jag fyllt år och att fira Christians om fyller år på lördag.

Har precis suttit och kollat in presenten jag ska köpa till honom, brukar alltid har så himla svårt för att köpa presenter(och särskilt till killar) men denna gången vet jag precis vad jag ska köpa. Och nu när jag är 20 så kan jag till och med köpa de själv:)

Igår satte jag mig och sydde gardinerna till köket. Vi har ju inte haft några gardiner där innan då vi inte tyckt att de behövts men när jag var på IKEA i helgen så fick jag för mig att vi skulle ha de nu. Och jag kan ju inte säga annat än att de blev riktigt bra. Gjorde bara vanliga kappor, men tycker nog att dom blev lite för långa, dom skymmer rätt mycket ljus. Men får ta och rätta till de en annan gång när jag har ork till de.


Nu ikväll så premiär tände jag ljusen på min nya ljusgrej som jag
fick av syrran och hennes pojkvän.


  
Såhär blev de nya gardinerna, bilderna blev inte så bra för att de var alldeles för ljust.


Hemma igen..

Nu är jag hemma igen efter en långhelg i småland hos föräldrana. Åkte ner i torsdags och kom hem idag.
Gick upp vid sju imorse så jag skulle komma iväg tidigt så inte hela dagen gick till spillo.
De är hela 27mil hem och tar nästan 3timmar att köra. Denna gången sov Skorpan hela vägen så bestämde mig för att inte stanna, och de känns vekrligen i min rygg som är helt paj nu. Men är huvudet dumt får kroppen lida som min bästaste vän Linus säger.

Har verkligen haft en underbar helg, har fått träffa lite gamla vänner och framför allt har jag fått träffa min bästaste vän Linus. Med han kan man inte ha tråkigt. hoppas vi ses snart igen.

Igår hade jag ju tänkt att åka hem, men ist blev de en sväng till IKEA(fick ju 600kr i presentkort) och blev även en sväng till Mattias(Kusin)  och Veronica samt deras lilla Ville. Han var såå söt!!
På kvällen blev de att kolla på fotboll när syrran spelade, dom vann med hela 16-0. Yeahh..

Eftersom jag inte har så mycket ork till att sitta och skriva vad som hänt i helgen så kommer jag lägga upp massa bilder och låta dom tala för sig. Bilder från kalaset i lördags, vad jag har fått för något och även de jag köpte på IKEA.

                                             


Dukningen

  

Så här såg jag ut denna kvällen


SYSKONEN!
    
Jag och Jennie med våran kusin Malin


Hela huset var fullt med folk.

Mitt kusinbarn Robin och hans tjej Sandra

 
Skorpan var väldigt "mammig" hela kvällen


Underbara vännen Linus







Presenterna jag fick:

      

  


6st kaffekoppar i varje färg.





  
Djupa och platta mönstrade tallrikar
(6av varje)


Dessa blommor och en låda bananer+4öl fick jag
av min vän linus.




IKEA:




Nya krukor och blommor till sovrummet


bordsstrykbräda och gardinstänger till köket


... tyget som ska bli gardiner till köket.

  
Bricka, påslakan, grytlappar och bordstabletter

     
Servetthållare, 2stölglas(har 4innan) och stor värmeljus


köpte till 6 såna här skålat till tallriksservisen


RSS 2.0