Snart 2012

Snart är de ett nytt år, 2012...Vart har året tagit vägen.. Har gått så himla fort och de ha varit ett helt underbart år.
Vi har flyttat till ett större bättre hus (som vi trivs hur bra som helst i), jag har varit gravid och vi har blivit föräldrar till världens underbaraste son.

Imorgon bli de bara lugn nyår(för min del iaf) hemma hos alex och felicia med tre rätters tillsammans med malin och jonas.
Bli nog att jag och casper åker hem rätt tidigt efter tolvslaget.


Nu ikväll har vi varit hos svärföräldrarna och spelat spel, besserwisse tror jag att de hette, ganska roligt.. Vid nio valde jag och Casper att åka hem, han började bli trött och hungrig och så väntade våra hundar här hemma på sin mat.. ÄLsklingen stannade dock kvar en stund. Så nu har jag myst ner mig med hundarna på varsin sida om mig och så kolla vi på tv.


Igår bestämde vi även jag och älsklignen att vi ska möblera om i hela huset. Bara köket som kommer va sig likt, eller ja, de kommer ju ett nytt köksbord där.

Vårt sovrum ska flyttas upp på övervåningen, och där uppe ska även casper få ett eget rum. För er som inte vet så har vi två rum på övervåningnen som vi inte använder, i dagsläger så ha vi bara ställt upp massa gamla möbler som vi inte använder och massa andra saker. Men nu ska de bli ändring på de.
Så i vårt sovrum som vi ha nu ska vi flytta in vårt tv-rum och de ska köpas en projektor istället för en tv. Tro de kommer bli bra, kommer bli riktig bio känsla.
Så i tv.rummet som vi ha nu, ska de bli ett fin rum med matbord och en liten mys hörna. Så köksbordet som vi ha nu ska flyttas in i "finrummet" och så ska de in ett nytt köksbord som vi fick av Christians gammelmormor när hon dog.
Tror att dettta kommer bli så himla bra. Och vill stätta igång direkt.. men vi får allt vänta tills vi ha fått hem projektorn och handlat lite mer grejer som fattas.
Så idag har jag röjt iordnign på övervåningen och dammsugit och torkat golven så de är bara att flytta upp nu.
Plcoakade även bort julen idag, allt utom gardiner och stakarna åkte ner i sina kartonger igen.


Så på tisdag bli de en sväng till Göteborg med Jonas och Malin för en sväng på IKEA bl.a.


Ne, nu ska jag ta och mysa med mina vovvisar...

Hoppas ni får en toppen slut på detta året och en bra början på nästa.
GOTT NYTT ÅR!!


 
CASPER DAGEN INNAN JULAFTON








KÄRLEK


<3

111229

Då va de torsdag och två dagar kvar till ett nytt år.
Helt galet vad fort detta året har gått, var har tiden tagit vägen.
Och tänk att om fem dagar så är Casper redan ett halvår gammal..

Helgen i småland..
Har varit helt underbar.. Vi åkte på torsdag och kom hem på tisdagen. God mat, mys med familjen m.m. kunde inte blivit bättre. Casper har fått mycket uppmärksamhet och uppassning hela tiden som gjort att man verkligen kunnat slappna av.

Casper kan nu sitta en längre stund helt själv, han hoppar för fullt i hoppgungan och springer omkring i sin gåstol. Roligt nu när han börjar bli lite större och lär sig nya saker hela tiden.. Han testar sin röst för fullt och skriker. Nu går de inte ha massa saker framme heller, håller man han i knät när man sitter och äter eller nåt så åker allting som han kommer åt. Han är så rolig, för nu börjar han vekrligen bli intresserad av hundarna och ska sitta och klappa och dra i dom. Tur vi har snälla hundar som inte bryr sig. När han t.ex sitter i gårstolen eller sin matstol och hundarna busar eller bara sitter jämte han så börjar han och gapskrattar åt dom, de är verkligen världens goaste skratt och man kan inte låta bli att skratta själv heller.

Julklappar..
Den som fick mest förstår ni ju nästan.. så mycket fina saker, orkar dock inte ta kort på de. Men han fick bl.a en lekmatta, två stycken som man ska sitta och trycka på olika knappar så låter de, massa gosedjur, kläder, badankor, en pulka(som de dock verkar som att vi inte kommer få testa), massa böcker och mycket mera..
Jag är oxå jätte nöjd med alla julklappar som jag fick.. Bl.a en one piece, dolce gusto, obh nordica glassmskin, stavmixer m.m.

Igår..
Blev vi bjudna på middag hos Liinda och Mattias, porterstek..Vi åt ju de i fredags nere hos mamma och pappa men de gjorde absolut ingenting, skulle kunna leva på de, de är så jävla gott.


Nyår..
Vi har ju inte haft några nyårsplaner bestämt förän igår..Känner inte alls för nyår, egentligen hade de bara varit skönt och vara hemma och ta de lugnt, men de är ju nyår så de känns ju lite dumt. Men bli nog inte så sent för mig och Casper iaf.. 

Just de..
Igår var jag och Linda(Casper oxå förstås) på överby och skulle handla mat och så gick vi lite på rean. Men blev inget köpt på rean för min del. Blev massa DolceGusto kapslar i alla dess olika slag, ett linne och nagellack till mig, kläder till Casper bl.a

Har inte fått bilderna från Syrran än från i helgen så ni får nöja er med lite mobilbilder som jag tagit nu på morgonen. 



Ser ni föresten att syrran har ändrat om min design..tycker de är roligt med förändringar, och hon får alltid fria händer. 
Sugna på en design av henne så finns hennes länk längre ner i min blogg,



I bilen på väg hem från smålandet.


Casper bada och testa sin nya badankor.

 

 
Köpte dreglisar och strumpor igår til Casper

 
Casper fick ju en body och hängselbyxor av mormor och morfar i julklapp, men de var för smått så de bytte jag igår, byxorna fanns i större men bodyn fanns tyvärr inte så de fick bli två andra bodys, en mumin och en AC/DC body.


Chai Tea Latte(skitgod), cappuchino ice, Latte Macchiato, Ice Tea, Coccocino, Mocha.


Far och Son förra veckan..


Gästinlägg av Sofies tvillingsyster Jennie

Julafton kom och gick
Känns det som. Vi var uppe vid åtta tiden igår då det blev "julfrukost" hos farbror och "faster". Det bjöds på massa godsaker och efter det badade en del i bastun. Sedan var det dem där lååånga timmarna innan alla kommer hit. Vår morfar kom och sådär och sen kom vår moster med sin familj. Var inte hela släkten samlade, men vi hade riktigt mysigt ändå! Fick massor av paket allihop. Åt gott och ja, hade det trevligt.
Så idag bloggar jag lite åt syster. Brukar jag göra när hon är hemma, hihi.




Tomtenissen igår :)


I fredags när vi var hos moster i hennes blomsterbutik.


Och så jag får ju vara med, den som gett er inlägget :)

"Lilla Julafton"

Idag va de bestämt att vi skulle fira lite mini julafton hos christians föräldrar tillsammans med hans mosters och morbroderns familjer.
Blev hemmagjord tomtegröt och hemmagjort bröd med skinka/ost. mmm sååå gott.

Sen var de dags för att byta julklappar..
Casper fick ju såklart den största högen med julklappar.. Oj vad mycket han fick.. Tänk er då hur mycket han kommer få när vi kommer ner itll min familj.

Jag och älskligen bytte oxå julklappar... Nu fick han ett  par jaktbyxor av mig men han ska få mer när vi kommer ner till småland då jag har mera där nere till honom.
oCh jag fick en Dolce Gusto Kapselmaskin. Hade ju tännkt köpa en sån till han men fick en känsla att han hade köpt en sån till mig. Så den  ha vi provat nu ikväll. .. mumma.

Vi kom ju hem vid halv åtta tiden och då satte sig Casper och grejade med sina nya saker och vi plockade upp alla andra grejer och kaffe maskinen.
både casper och vi glömde bort att han skulle ha mat vid åtta och sen gå o lägga sig. men vid halv nio kom han på de och påminde oss. Han åt hela 350ml välling nu innan han gick o la sig, Få väl kanske börja ge han så mycket nu på kvällarna.. Få se hur länge han sover inatt.
För natten som var, var inte rolig alls, vaken tiotusen gånger och ville ha mat två gånger.

Imorgon drar vi ner till småland vid tolv-ett tiden.. Ska bli riktigt skönt.
Hopppas ni får en toppen jul allihopa. GOD JUL PÅ ER!!!


Filmtajm

Dagarna bara flyger iväg och jag ha fullt upp hela tiden tycler jag..

I helgen var vi ju hos min sambos syster och hennes kille i mariestad. Helt underbar helg, Tack Malin och JOnas.

Igår åkte jag och Liinda in till överby för att handla lite mat(blev dock itne så mycket då vi åker iväg på torsdag), blev även den sista julklappen köpt till sambon och till svärföräldrarna.

Imorgon ska vi fira lite lilla julafton hemma hos svärförälrarna med christians släkt med lite gröt och skinkmacka och julklappar såkllart.

Tordag drar vi ner till småland:D Stannar till måndag troligtvis.
få väl be sysrran om lite gästbloggande då som vanligt:P

Nehe, nu kommre svärisarna hit så ska vi titta på film, Jägarna 2.


Bilden är tagit idag på mig och Casper, och De är SARA KARLSSON som ha tagit den.
ÄLskar denna bilden.

granen är innne..

Igår kom granen in..
Mysigt med gran.. de tyckte casper oxå. eller han tyckte nog mer de va roligt.. roligt att dra i grenarna och hålla om kulorna. Han är nästan uppe i granen direkt när man sätter han i sin gå stol, så man få allt ha koll på honom. Han rycker ju loss kulorna som han får tag på så där få man verkligen hålla koll.

Pappan i huset..
ha vairt sjuk nu i ett par dag, eller ursäkta, han ha varit döende;) Varöfr är de alltid så himla synd om karlarna när dom e sjuka, men när man själv är de så e de "itne så farligt". Men idag va han mycket piggare och är tuill och med ute och jagar.
Vet inte hur de blir i helgen..
Men de va prat på om vi skulle åka till sambons syster över helgen men vet inte hur de blir än.
Nästa torsdag åker vi ju neer till småland hela familjen för att fira jul.. Ska bli skönt o komma ner..
Handlade den sista julklappen i veckan så de är färdigt.. skönt








11-12-11

Då har de återigen tagit några dagar utna att jag skrivit ngåot här.. Skärpning..
Igår så åkte hela famlijen, svärföräldrarna och Casper faster malin till buddys i trollhättan för bowling och julbord. Men jag tog inte julbordet utan tog en oxfilétoast med champinjon och kantarellstuvning och pommes samt tomatbea. så jäkla gott.. de skulle jag kunna äta ooofta.
Vi blev allihopa väldigt mätta och när vi kom hen vid åtta tiden så va de bara sängen som gällde.

Idag sov vi till halv åtta allihopa. Gött..
Älsklingen är ute och jaga och skulle kolla efter en julgran samtidigt.. Så får se om han kommer hem med n ån eller inte.
De är väl egentligen lite tidigt att ta in gran kanske men vi ska ju inte vara hemma på julafton och några dagar innan samt efter så då vill jag ha in den nu så man kan njuta av den.

Nyss blev jag så sugen på nåt sött så gjorde lite brända mandlar..mumsigt.. är lätt att föräta sig på de och då må jag så jävla illa efteråt så nu fick jag ställa undan dom

Nu när jag sitter här och skriver så springer casper runt i gåstolen och kommer fram till mig eller till bordet rättare sagrt. och börjar dra ner allt som liger på bordet. dags att barnsäkra lite. Igår va han uppe vitrinskåpet och jämte de så ha vi ju en stående hylloa där jag ha massa fina glasskålar och de står inte så säkert längre, tur så ha jag inga skålar på de tv å nedersta hyllorna som casper når så de är ingen fara där än.

  










Naglarna...

Som ni vet så fixade jag ju till mina naglar för ett tag sen med färgade tippar. Och nu har dom blivit väldigt slitna så jag tänkte jag skulle försöka mig på att fixa till dom. Är väldigt nöjd med resultatet för att vara första gången.

Dom börjar även växa ut nu så de ser inte så jätte snyggt ut men dom har inte börjat släppa så dom får sitta på ett tag till då jag inte tänkte fixa nya utan ha mina egna nu, ha ju inte svårt för att får långa snygga naglar egentligen men de ha varit roligt att prova på dettta.


KÖpte nytt lila nagellack igår..

 
                     FÖRE                                                                             EFTER

kommentar

Fick en kommentar från min tvillingyster och min mamma om att dom vill jag ska blogga mera.. Men grejen är att jag känner inte att jag ha något roligt att skriva om just nu.

Denna veckan är väldigt lugn.. Inte mycket planrat, eller jag ha ingenting planerat rättare sagt.
Casper är piggare óch gladare än någonsin.. Vi ha fått världens underbaraste son, han äter som han ska, sover heöa nätterna (eller ja, han vaknar ju vid halv fem och ska ha mat men somnar sen om till sju halv åtta) och är alltid nöjd och glad. De är inte ofta han blir ledsen.

Igår drog jag och Liinda(som för övrigt startat en blogg nu, kolla in) in till överby för att handla mat. Vi va iväg i nästan två och en halv timme.. Sköönt att bara gå omkring och ta de lugnt och prata lite.. Så grabbarna va hemma och myste.
Innan vi åkte iväg så körde jag och älsklignen in ett antal lass ved till pannrummet med fyrhjulingen.. Skönt att de är uppfyllt nu så man slipper köra in skottkärror när man väl ska elda för de finns aldrig något inne då.

Måndag och tisdag så va jag och Casper uppe och hjälpte älskligen med de sista packningen av sista fisken för iår, så igår stod vi och rättade till näten som han tog upp. Så idag ska hans båtar upp. Så nu är han ledig fram till mars eller nåt sånt. Så nu ska han vara pappa ledig och jag ska se om jag kanske kan få nån timanställning nånstans med baqra några timmar. Annars ska vi bara vara hemma och mysa hela familjen.

I helgen så är de planerat att min storasyster ska komma upp, men vi får se hur de bli då de pratas om att de ska snöa till helgen, då va hon inte så sugen på o köra.

Oj, de blev visst en del ändå som jag hade att skriva.:p



Eftersom de va mamma och syrran som kommenterat så bli de en bild på dom.
HÄr är mamma med Casper..


Här håller syrran Casper och jag är i bakgrunden.
Syns de att vi är tvillingar?

Sprutor,..

Imorgon är ju casper hela 5 månader.. fatta ni de. 5månader. Helt otroligt vad fort de ha gått.
Så idag var de3 dags för hans fem månaders vaccin och vägning och mätning såklar.t
blev lite ledsamt precis när hon sprutade in vaccinet men sen va vi hur glada som helst igen. Skönt de.
Han växer precis som han ska och följer de där kurvorna jätte bra.

Vikt: 8590gram (+790gram)
Längd: 71,5cm.


Nu har jag precis gjort lite Popcornmums. de är så jäkla gott. de e med popcorn, jordnötter, jordnötssmör, marsmallows o mjölkchoklad.. ha gjort detta flera gånger innan och de är sjukt gott.

Häromdagen testade jag leilas rockyroad men dom tyckte varken jag eller sambon va så goda. Men våra vänner tyckte om dom iaf för nu e dom slut:P

I helgen bli de en lugn helg, vi ha haft fullt upp och varit iväg varenda helg nu så denna bli en lugn sådan., Nästa helg kommer ju systern upp hit.

RSS 2.0