Liten kort sammanfattnign..

Då har jag åter igen tappat orken till att blogga.

Måndag och tisdag jobbade jag heldagar,eftersom min svärmor varit lite sjuk.
Tisdagen blev de även lite tisdagsmys med hannah jimmy och sebastian.

OInsdagen var jag ledig och åkte till hannah och lilla sebastian, vi hade kvällen innan bestämt att vi skulle försöka komma iväg sista helgen nu innan jakt och sikfiske kommer igågn. Var egentligen våra männ som ville åka iväg lite.
Först var ju tanken att åka till danmark till något äventyrsbad, men då de inte fanns några lediga platser så kom ullared upp som förslag.
Och vi bokade en stuga, fem personer är vi som ska åka och även lilla sebastian såklart.
på söndag åker vi och stannar till måndag.
Så de ska bli kul med lite shopping och komma iväg lite. Blivit så sugen på att åka till ullared nu när serien börjat igen på tv.
På söndagskvällen så bokade vi en badtunna så vi verkligen kan slappna av allihopa.

Torsdag, igår var jag ju på massage. Fick ett presentkort i julklapp på en helkroppsmassage som jag nästa hade glömt bort. OCh kände att jag vekrligen va i behov av de.
Och de höll min massör med om! Jag hade inte en enda muskel som var som de skulle. Var spänd precis överallt och hon hade de inte lätt med att få mig avslappnad och som de ska vara.
Roligt ocå att höra att hon tycker jag är väldigt vältränad, då jag inte ha tränat (förutom promenader)på över två år.


Idag känner jag mig inte alls bra i min kropp, har ont precis överallt och känner mig väldigt yr.
Ska ta och gå och lägga mig lite.

Men har varit duktigt som har satt igång två maskiner tvätt och hängt upp en av dom, en diskmaskin är färdig och jag har rensat ur min garderob lite.

Ikväll ska jag jobba, får väl se hur de kommer att gå med min yrsel och allt.
Börjar klockan 19,30, tro dock inte att de bli så sent då jag har för mig att de bara var mat som skulle serveras.


ÄLSKAR!!!


Måndag..

Jaha idag blev de upp klockan sex imorse, började jobba klockan halv åtta. Fick jobba idag eftersom min svärmor
är sjuk, ska jobba även imorgon.
IDag har de gått väldigt bra, mycket o göra och fullt upp hela tiden.
Och de var rotmor idag som jag självklart var tvungen till att äta, Love It!

Nu när jag kom hem så blev de bara att prata lite snabbt med älskligen o en puss och sen hejdå.
Han skulle iväg och spela fotbollsmatch x2. Stackarna som ska spela match i detta skiit vädret.

Själv har jag städat iordning lite, satt på en maskin disk samt en maskin tvätt.
Nu bli de att vika lite tvätt och sen bli de en varm dusch..

Sen ska jag bara mysa framför tv hela kvällen.




Skurhinken är framme.

Igårkväll började skorpan oxå att hosta, och hon spyr vaje gång hon hosta vilket inte alls är roligt. Och de gjorde hon ju förstås i sängen igårkväll när vi hade gått och lagt och. Så de var bara upp och hoppa och byta lakan.
Och efter den lilla insidenten så bestämde min sambo för att dom skulle sova i sin sängar på golvet inatt. Vilket dom adlrig brukar göra. Siri tog de ju bra och somnade direkt i sin lilla säng.
Skorpan däremot, la sig inte i sin säng. Där ville hon absolut inte ligga, hon stod nedanför min sängkant med huvudet på sängen och där stod hon en halv timme. Då hämtade jag hennes säng och la den nedanför min sängkant där jag ligger och tänkte att då lägger hon sig säkert. Men hon stod kvar i samma position, och jag somnade en timme och vaknade och då stod hon fortfarande och kollade på mig med sina små valpögon.
Vid detta laget hade älskligen somnat, så då öppnade jag upp täcket så hon kunde hoppa in lite smidigt. Sen ropade jag även upp lilla siri så hon oxå fick sova i sängen. OCh lilla skorpan trött om hon var så somnade hon på direkten, och hostade någon enstaka gång under natten men då var jag snabb med att ta ner henne på golvet, men då slutade hon alltid och så kom hon upp igen.

Nu på morgonen så har jag bytt sängkläder en gång och skurat golven ett antal gånger efter min lilla skorpa som spy slem varje gång. Siri mår däremot lite bättre idag, då hon inte hosta lika mycket förutom när hon bli exalterad och springer.
Båda två är väldigt väldigt slöa, är så tråkigt att se, eftersom de alltid brukar vara full fart på dom. Kan ju inte gå mina vanliga promenader heller med dom, så dom har kortats ner rejält eftersom dom hosta så fort dom anstränger sig lite.

Annars så är de tvätta som gäller idag, ska försöka bli av med tvätthögen. Annars vet jag itne riktigt vad som händer idag, känns som att de är torsdag..

Valdag imorgon och jag har verligen ingen aning om jag ska rösta eller på vad jag ska rösta på. Eftersom politik inte alls är min grej så har jag inte satt mig in detta och vet itne alls vad de olika partierna står för.
Vet ni vad ni ska rösta på? Ska ni rösta?


Har två små sjuklingar..

Anledningen till att jag inte har skrivit på några dagar är för att malin och jag startade upp ett litet projekt som sedan blev ett jätte projekt. .
I onsdags började vi med att måla om i fikarna gustavssons fikarum nere vid sjön.
De behövdes verkligen då dom hade en väldigt ljus färg innan och som var riktigt skitig.
e blev en mörkblå färg på väggarn, och de var de enda vi skulle gjort först egentligen.
Men sen blev de att vi målade om alla lister, stolar, bord och bänkar oxå. Men de är jag glad att vi gjorde för de blev hur bra som helst.
Malin målade en stor lax på väggen som blev hur bra som helst och som gjorde de där lilla extra i hela rummet.
Nya gardiner och vaxduk blev de oxå.

Nu längtar jag bara på att jag snart få börja måla om här hemma. Köket är de som står högst på listan.

Har precis kommit hem från lidköping. Jag och älskligen åkte dit för han skulle köpa massa fiskegrejer.
Har hunnit med att dammsuga och även tänt i pannan.

Har en litet sjukling här ocå. Nu har kennelhostan hittat hem till os.
Siri började hosta igårkväll, och gör de idag oxå. Usch, inte roligt nu när snart jakten drar igång. Hoppas att hon e frisk tills dess så vi kan släppa henne.
Skorpan började löpa idag så hon har tikskydd, så himla guillig är hon. Men anar att hon oxå har fått kennelhosta. Hon har börjat med lite små hostningar.
HOppas att detta går över snart.

Rusta

IDag bli de att shoppa loss med Malin på RUSTA

Så svårt att bestämma mig..

Jaha då var de en ny vecka igen..
Och idag var de möte
med min jobbcoach som stod överst på schemat. Vis halv tio skulle jag bara där, pratade lite i tio minuter sen fick jag gå igen. Så onödiga möten så de finns ju inte.
Efter de blev de at tåka till kvantum och handla lite. Sen när jag skulle köra hem så svängde jag inom färg-och tapetlagret för att kolla lite.
Och tänkt så otroligt mycket fina tapeter de finns.Vi ha ju fått lov nu till att måla om i köket så tog lite färgprover till de. Sen vill jag ju så himla gärna göra om i sovrummet oxå då de är gul ful färg och tusen hål i varenda vägg, vill ju gärna ha en fondväg med en mönstrad tapet och sen resten i en matchande färg. Är inne åt de bruna/turkosa hållet men vi få se, finns ju som sagt så himla mycket att välja mellan.

Nu kom min älskligen hem så ska prata lite med honom tjinmgeling.


 

 

 



HJÄLP MIG, VAD TYCKER DU??

Impulsivt..

Igår morgon blev de ju kräftburarna för mig och älskligen, vi fick sammanlagt 150kg kräfter. De är inte dåligt de.

Vid 4tiden
tog vi tillsammans med svärföräldrarna och malin ett litet inpulsivt beslut att åka till buddys och bowla och äta.. Alex och Felicia var inte sena med att hänga på. Så snabbt hem och byta om då vi hade en timme på oss att vara där.

Väl där så började vi med att bowla en timme, de blev tjejerna mot killarna. Då jag brukar vara en hejare på att spela bowling så gick de inte att jämföra med gårdagen, de gick så himla dåligt.. Inte alls roligt:( Sen efter bowlingen blev de mat. Till förätt tog jag vitlöksbröd(som för övrigt inte alls va goda) och till varmrätt tog jag Knaperstekt Kyckling med dragon risotto och rotfruktschips. Va väldigt gott men hade önskat mej en stor sallad till de.

Efter vi hade ätit klart så åkte svärföräldrarna hem och vi andra fortsatte till O'learys. Klockan var nog inte mer än sju och vi va alla lite i gasen.
vi hade så jäkla kul(eller jag hade de iaf) bara satt och pratade och hade allmänt trevligt med massa drinkar, öl och shots.

Vid halv tolv kom vår skjuts hem och egentligen kände jag inte alls för att avsluta kvällen redan men när vi väl satt i bilen så kände jag att de var nog rätt bra att vi åkte hem. Var hemskt trött efter att ha varit vaken sen kl sex på morgonen.

Imorse mådde jag  kanon, vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle göra. Eftersom att jag drack en del och inte brukar dricka så mycket. Men jag mådde kanon och gick upp och bytte sängkläderna och började städa. Sen kom Malin och tjatade lite. Och efter mycket om och men så gav jag med mig och åkte och köpte pizza till alla.

Nu har jag och malin kollat på en film After Life hette den. Var väldigt seg och itne den bästa filmen jag sett.
Älsklingen är ute och jagar, tackade nej till de idag. Kände att jag bara vill vara hemma och ta de lugnt. Ska kolla på Ensam mamma söker när de börjar om en timme.

Nu bli de en liten bildbomb från igår.


Såhär såg jag ut..



     
Gänget som var med på kvällen: Alex, Felicia, Malin och Chrille(älskligen)






Färgat hår..

Malin var här igår och jag skulle färga hennes hår, blev även att vi färgade mitt hår, men de blev lite för rött så de blev omfärgning idag. Nu är de mörkbrunt med lite blonda slingor överst.
Blev bra, lite ovant att vara mörkhårig igen bara.

Malin, Alex och felicia är här, de första ölena öppnades vid två tiden och har blivit en del sen dess(dock inte för min del) Vet inte vad som händer ikvälll.
försöker komma på  något som vi ska äta ikväll.

Tjohoo..

Idag blev de inget jobbande varken på vänerparken eller på sjön, blåser alldeles för mycket på sjön. Gött de, gött och vara lite ledig.
Har varit ute och skruvat ihop skottkärran som jag köpte igår, var inte lätt när man har en liten fox terrier som springer omkring och skäller och dra i allt som rör sig. Men tills slut fick jag ihop de, och den ser faksitkst ut som en skottkärra ska göra:P

Igår var vi ute och jagade vildsvin, men de blev en grävling ist. När chrille avlossat skottet så hör vi ute på gärdet en hel flock med grisar som springer iväg. Då är man inte fullt så glad. Men men..

Hoppas på att Malin kan färga mig någon dag nu framöver, blev så sugen på de just i detta nu. Vet dock inte hur?! De är frågan. 


 Lägger upp lite bilder som jag tog ute nu när vi skruvad ihop kärran..


Galen fox




Det färdiga resultatet


Siri bara strosade omkring och tycker livet är bra.. Medans syrran fick
vara i koppel..



GOINGEN!!
Min mobilkamera tar faktiskt jätte bra bilder måste jag säga.


Onsdag..

Jag börjar väl att prata lite om gårdagens kväll, då de var tisdagsmys. Maten var helt perfekt, den kunde inte gjorts bättre. Både kortspel och idoltittande blev de.. Och sebastian är så söt och så himla snäll (kan ju inte säga annat än att man själv blir sugen). Känner dock att de blev lite för sent, då dom åkte härifrån vid halt ett.


Var lite segt att vakna men när jag efter många om och men fick i mig lite frukost(juicen i gröten bl.a) så blev jag pigg och allert. Åkte upp till svärföräldrarna för att hämta fisk som först skulle levereras. Sen var de jobb från 07,30-15,30. 
Var trött och väldigt seg och ville bara komma hem efter att man har jobbat en hel dag, men då ringer älskligen och vill att jag ska åka och köpa en skottkärra. Och självklart är jag snäll nog att åka och göra de, och tur var väl de för jag fick med mig hem två par skor. Hade ju 50% klubbrabbat som jag var tvungen att utnyttja. :) Och skor tackar man aldrig nej till . 


Vet dock inte förän imorgon bitti om jag behöver jobba, de är lite jobbigt att få reda på de några timmar innan. Jag tycker om att ha saker och ting planerade när de gäller jobb. 
Nehe nu ska jag äta min bönsallad som jag har gjort sen bli de en liten promenad med hundarna. 


Sköna att ha nu när de närmar sig höst och vinter då dessa skor är 
fodrade.. 


Blev även ett par nya stövlar 

Tisdag=Tisdagsmys..

Jaha då var de tisdag och jag ska jobba idag och till och emd tills på torsdag blev de bestämt igår. Känns helt okei för mej då jag börjar kl 11. De är härligt, då hinner man med mycket på morgonen.
Vaknade kl halv sju då älskligen skulle åka iväg och jobba. Jag gick upp och gjorde iordning fruksot till mig och hundrna, sen låg jag och kollade på tv i en timme. Vakna med the voice, är de som visas varje morgon här hemma.
Sen blev de en dusch och klädde på mig, bli de nya jeansen idag. Ångrar för övrigt att jag inte köte skorna som jag tittade på igår, få bli att jag köper dom någon dag nu framöver.  Sen blev de föning och plattning av mitt hår. Är nöjd med den nya frisyren men vill ju ändå ha lång hår. Hmm svårt att bestämma mig, bli iaf färgning av håret. Bort med de gamla blekta slingorna och i med lite mörkare brun tror jag.
Nu sitter jag bara och väntar på att få åka och jobba, få åka om ungefär en timme. 

 
Ikväll är de äntligen dags för lite tisdagsmys med Hannah, Jimmy och Sebastian.. Efterrätten gjorde jag ju iordning igår, Hallonmousse. Till varmrätt bli de tacogratäng, ris, sallad och tacochips.
Få nog ta och elda ikväll oxå, börjar bli riktigt kallt nu om kvällarna inne.




Ny Vecka Nya Tag..

Klockan kvart i sju var de uppstigning för alla.. dags för att åka och vecka kräftburar. Klä på sig varmt och gjorde i ordning lite goa frallebullar som vi kunde ha framåt förmiddagen..

Vid halv ett kom vi iland med 40kg kräftor som vi fått på de sex länkar som vi veckade.. Jag åkte genaste hem för att byta om och åka in till stan för att handla lite som jag missat igår. Philiadelphiaost, tacochips och potatis var de som jag glömnde att handla och som var tvungen att ha inför morgondagen då de är tisdagsmys:) Köpte även lite underkläder, ett par jeans, ny mascara och en av mina två favvo parfymer..

När jag kom hem så packade jag upp allt och sen kom Malin för att klippa mig, blev så himla nöjd. Tack!!
Och nu är de mat på gång, var så sugen på bruna bönor o fläsk så de bli de till mig, och eftersom min älskade sambo inte tycker om de så gör han potatismos och kokt(hemmagjord) hjort korv.

Sen ska jag göra iordning efterrätten som vi ska ha imorgon, eftersom att jag ska jobba så behöver jag förbereda den idag. Hallonmousse.
Bli ju att jag ska jobba tisdag-torsdag denna veckan. Kan jag inte klaga på, och verkligen inte på tiderna jag ska jobba 11-15,30


Nu bli de en bildbomb av bilder som jag tagit idag.







Haha.. jag i mina fina fiskarregnkläder..

  
                  Syskonen

OCH HÄR HAR NI MIN NYA FRISYR


Uppe med tuppen..

Älsklingen väckar klocka ringde högt imorse klockan halv sju.. Han skulle iväg och jobba, och jag blir som alltid väldigt pigg.. Tog på mig och gick ut för en liten morgon promenad med hundarna.. Sen när vi kom in igen så blev de frukost till mig och till de små.
Efter de så låg jag och kollade på tv i någon timme sen har jag grejat med allt möjligt..

Nu bli de en promenad med hundarna och sedan bli de en lång dusch..
Älskligen och jag pratade igår om att vi kanske skulle åka in och äta på kina restaurang idag, hoppas. Inte ofta vi går ut och äter ensamma, och de är så himla mysigt. Bara han och jag.. <3

Lyssna på de här då, igårkävll fick jag ett ryck vid nio tiden att ut och springa/gå en runda. Sprang nästan hela rundan, de känns att man inte är i sin gamla form längre. Få försöka ta tag i de igen.
Sen jag blev ihop med min sambo så har jag gått upp ett antal kilo, innan jag träffade han så tänkte jag mycket på vad jag åt, åt till exempel iget godis, och motionerad väldigt mycket. De är väl som alla säger att jag mår så bra och skiter i allt. Men ska fösöka bli lite ändring på de, nu ska de ta stopp på vågen och de ska inte gå upp några mer kilo-gärna tvärt om.


Nu bli de två morgon bilder på mig och min lilla skrutt skorpan..

   

Vaknade kl 6 imorse..

Tänkte att jag skulle sova länge idag..
Men både jag och sambon vaknade när klockan var sex.
Christian skulle iväg och jobba, och jag blev så himla pigg. Tog på mig och gick
ut på en liten morgonpromenad med hundarna, sen när vi kom tillbaka så gick alla tre in och la oss i sängen igen..
Tänkte att jag kanske kunde få sova en liten stund till, men de gick inte. Så blev att jag satte på tv:n
och har legat och kollat på den tills klockan blev tio.
Då blev de upp och hoppa, frukost till mig och till godingarna. Sen var de bara att börja städa och samtidigt försöka jobba ner den gigantiska högen med tvätt som ligger inne på toa. Både städandet och tvättningen har blivit lidande denna veckan när jag har jobbat, har inte haft ork att ta tag i de under veckan.

Städningen är färdig och första maskinen med tvätt är uthängt..nu återstår bara 3-4st maskiner till. Tur att de är sol ute så de torkar någolunda snabbt.

Idag vet jag inte vad som händer..
hade lite funderingar på att åka till överby och handla mat och även ett par jeans till mig själv. Men tro att jag ta de imorgon eller på måndag.

Mamma har alltså bestämt sig nu..
pratade med henne igårkväll och då hade hon nästan helt bestämt sig för att ta valpen,
men nu imorse skrev hon att hon inte skulle ha den. Hon tycker inte att hon har tid till de just nu och då är de ju inte mer än rätt egentligen att inte ta den. Men den hade passat henne så bra.
Aja..


Lägger upp lite bilder från veckan och även en bild från i somras när min syster var här..


Syster och min lilla Skrorpan






Äntligen lite helg och ledighet..

Då var den efterlängtande fredagen här..
Har jobbat idag, varit väldigt lugnt och vi har fått städat i köket.. Fick så mycket beröm idag av min chef och då är de extra rolgit att jobba. Nästa vecka bli de nog inget jobbande för min del, rätt skönt.. Men bli väl att jag få återgå till mitt "andra" jobb, kräftfiske:( Har varit rätt gött att vara ledig från de..

Gosade med lilla sandra..
Efter jobbet åkte jag hem till svärföräldrarna där min älsklig var.. Skulle ta lite kort på lilla Sandra. En liten labrador valp på 8veckor, 1 av alla 11 dom var i hennes kull. Svärmor som ha alla valparna. (Finns några kvar om någon e intresserad).
Mamma är ju sugen och igår hade hon tackat nej, men ringde till henne på lunchen idag och då fick jag henne till att ändra sig. Så nu väntar jag på besked om hon ska eller inte ska ha den lilla godingen. Har ju alltid varit hennes dröm så tycker absolut att hon ska.. och jag har sagt att jag kan ta hand om den tills den blir lite ädre och kan sköta sig lite mera själv och inte behöver riktigt så mycket uppassning.
Hon har denna kvällen på sig att bestämma sig.. så vi får se hur de bli:)


Fotboll. ..
Har precis kört iväg Älsk och Alex till fotbollen som dom alltid har varje fredag.. Efter de skulle dom nog till en kompis och kolla på matchen som är på tv, Sverige-Ungern.
Egentligen ville dom varit här men de satte jag stopp för. Vill vara hemma och ta de lugnt, tro att jag ska sätta på den andra filmen av Twilight..


Nu ska ni få se på en söt liten Sandra..


Massa gooa pussar..


Va lite svårt att få bra bilder på en hel vild valp..





RSS 2.0