Vårdcentralen..

Ringde ju till Vårdecentralen imorse...
om Caspers öron. I onsdags förra veckan fick han ju penecilin mot öroninflammation som han skulle äta i fem dagar.
Så den tog alltså slut i söndags.
Men vi har tyckt att han fortfarande tar sig väldigt mycket för öronen och får "skrikattacker" bara sådär  helt plötsligt några gånger om dagen.
Så idag ringde jag och då fick vi en tid vid halv elva.

De visade sig ju att han hade inflammation på båda öronen forfarande.. Så då fick vi en annan penecilin för dom trodde att den vi fick först (kåvepenin) inte funkade. Fick alltså en annan som han ska äta dubbelt så mycket av varje gång tre gånger om dagen som sist men denna ska han äta i 10 dagar, alltså dubbelt av allt. Hur kan de vara så jäkla stor skillnad.

Kåvepenin: 2,5ml 3ggr om dagen i 5 dagar
Andra pencelinen: 4ml 3ggr om dagen i 10 dagar.

Tycker de är konstigt..


Inget bad..
Vi hade ju planerat att vi skulle åka och bada i helgen när familjen kommer upp. Men de får vi ju ta och hoppa över nu. Så vi får väl försöka hitta på något annat ist.. Blir väl en sväng till överby som vanligt när dom e här:P

Köpte med mig fika..
idag efter att vi varit på vårdecentralen och så åkte jag hem till svärföräldrarna där älskligne oxå var så fikade vi där och Casper åt lunch.
Sen blev de lite mys med labradorvalparna som svärmor har 7st. Casper tyckte inte dom var så roliga i jämfört med stora vovvar.. Han brydde sig knappt om dom.
Men nu har vi alltså kommit hem och Casper har precis somnat i vagnen en sväng. Se om jag oxå ska försöka vila lite.. Känner mig lite trött.
FUnderar även på vad vi ska ha till middag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0