spontan tripp...

Sambon skulle ju iväg på båtmässa..
idag i Göteborg, och dom åkte vid ett tiden.. Så då drog jag iväg ett sms till Liinda och frågade om vi skulle åka och bada.. Hon var snabbt på att och vid halv två var vi på väg..

Sist vi var där så var väl Casper bara 4månader, då hade han inte så jättestor glädje av de. Men nu tyckte han de var super skoj.. Busade och skrattade en massa, både stora och små:D

Vi var väl där knappt en timme men oj så roligt vi hade.. Var rätt mycket folk där idag men de gick bra ändå, nu gock de bättre i duschen och omklädningsrummet när han kan sitta i sån ikeastol som dom har.. sist var han ju för liten så vi fick turas om att hålla honom, vilket gick bra de oxå men de var ju lite smidigare nu när han kunde sitta själv.

Så detta får vi göra om oftare när han tyckte de var så roligt, och nästa gång ska vi försöka få med pappan oxå. Och en vattensäker kamera..Imorgon är de mamma och barn träff..
Med tjejerna från flräldragruppen.. denna gången är de hemma hos Malin och lille Emil. Ska bli kul..
Sen e de torsdag, och sen fredag..
Och då bär de ju av ner till småland.
De ska bli så skönt och komma ner, bara ta de lugnt, inte åka hit och dit, utan bara vara med hela familjen. De andra gångerna har de ju varit massa som man ska träffa och massa måsten. men såna finns de inte denna gången.. SKÖNT!!


Här får ni en bild på en väldigt glad kille i omklädningsrummet innan badet..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0