Glad Påsk

Glad påsk på er alla.. Ska ni hitta på något kul?

Idag tror jag att de blir lugnt för oss, men imorgon ska vi först på påsklunch hos svärföräldrarna och på kvällen blir de grillfest här med massa kompisar.


Måndags..
Åkte ju inte med Casper då eftersom han fortfarande tar sig för öronen. Läkaren såg ingenting som skulle tyda på att han hade öroninflammation igen, men hon sa att få han feber och de rinner från öronen (vilket de har gjort hela tiden) så ska vi ringa in igen.
Så vi åkte hem, åkte iväg med svämor  och en av labradorvalparna till Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Och där märkte vi på Casper att han hade feber, fanns ju inte så mycket vi kunde göra där, så han sov sig igenom nästan hela besöket där, hela vägen både dit och hem.
När vi kom hem  hade han 39,1 i feber. Gav han alvedon och han gick o la sig för natten.


Tisdags..
Hade han 38,2 när han vaknade, gav han en alvedon och ringde till vårdcentralen som skulle ringa tillbaka vid fyra på eftermiddagen. Under dagen hade han 37,1 på förmiddagen och 38,3 på eftermiddagen. Han kaskadspydde även två gånger. (men blev inte mer utav de tack och lov)
När dom ringde förklarade jag hur de var, och så frågade hon om de rann från örat, och sa ju att de alltid gjrot de. fick bara ett argt svar"Varför har du inte sagt de, måste ni ju komma in på en gång". Åh blev så irriterad på dom, dom är verkligen itne bra på vårdcentralen i vargön.

Kom in till en ny läkare som vi inte haft innan, han tittade i öronen lite snabbt oh sa "Ja men jag få väl ge han pencelin en gång till"
Så i fem dagar skulle han bara ha pencelinet plus att dom gav den pencelinsorten som inte hjälpte på han första gången även fast jag sa att den inte hjälpte. 

 
Sen jag började med den har han blivit mer påverkad att de gör ont i öronen, äter sämre och är grinig nästan hela tiden. Febern har gått ner iaf så de är ju skönt.
Så vi har sagt att är de inte bättre på söndag(när pencelinen är slut) så ringer vi till NÄL ist, tänker inte åka tillbaka till vargön iaf.Övrigt..
Var inne och handlade mat i onsdags, blev även att jag slingade håret på kvällen med Lindas hjälp.
Annars har de inte hänt så mycket denna veckan.
Fick sovmorgon till halv nio idag, de var riktigt skönt, men Casper sov ända till halv tio. LIllplutten. 

 

Lilla gösen svärfar fick. 11,1 kg den största dom har fått.


Kommentarer
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

ÅH stackars goingen er!!

Jösses vilken gös!!Snart blir det påsmiddag hos svärisarna för oss med;) Skall bli gott för jag är riktigt hungrig!

Åh tack han var så cool med solbrillorna på;)

2012-04-07 @ 11:22:31
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0