111012

Helgen..
Var väldigt bra.. Blev dock inte så rika på hummer direkt.. En hummer fick dom. Men massa  krabbor. och även lite makrill.

Måndag..
Tog vi de bara lite lugnt hemma, tvättade och så blev de en promenad med Liinda.

Tisdag..
Var de dags för föräldragrupp på BVC, denna gången var ämnet Smakportioner. Är  ju snart dags för smakportioner för Caspers del och de ska bli super roligt.
När vi kom hem hade min underbara sambo lagat super god middag.

Idag..
Var de dags för lite handling, behövdes då kylskåpet ekade av tomhet. Fick med mig Liinda, så blev handling, lite fika o fick inhandlat en ny vattenkokare och ett lock till nappburken som Casper fick i doppresent.

Imorgon..
Så ska jag och Casper iväg på babyrytmik tillsammans med Gabriella o Elvira från föräldragruppen som vi gick på när våra småttingar låg i magen. Ska bli kul.

Funderar även på om man ska börja babysimma lite med Casper. Han älskar ju att bada så tror att han skulle uppskatta de.
 
Casper för en liten stund sen.. De är väldigt roligt att ligga och kolla på den söta killen i speglen. Han har även börjat med att ha fötterna rakt upp i luften.. De är väldigt roligt att ligga och kolla på och försöka få tag i fötterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0