Wohoo...

Äntligen har vi fått tillbaka internetet. De har inte fungerat på ett par dagar så man ha ju nästan blivit tokig. Vad man kan vara beroende av internet egentligen. Mobilen har gått varm här nu i några dagar men kan ju typ bara kolla facebook och hotmailen på den.

Helgen har varit ganska lugn och skön faktiskt.. idag åkte jag upp till svärföäldrarna och hjälpte svärmor lite med att måla i hundhuset, hon ska ju starta upp ett hundpensionat (Feskarfruas Kennel) så hon håller på för fullt. Sen bjöd hon på otroligt god middag. Baconinlindad hjortfilé, potatishalvor i ugn, kantarellsås, tomatsallad och kokta majskolvar.. Mumsigt.


Imorgon är de ny vecka och full rulle nästan varje dag.
Imorgon ska vi in till BVC och väga Casper efter de så åker vi till överby en sväng för lite shopping. Ska bland annat köpa nya hjul till vagnen, just nu har vi punkteringsfria däck, men vi är så missnöjda och de fungerar inte alls för den terrängen som vi oftast gör på. På asfalt är de hur bra som helst men när man ska köra på grusväg som de är mycket av här där vi bor så är de på tok för skakigt för lilla Casper att ligga i och stenarna fastnar i själva hjulet. Så imorgon bli de att köpa luftdäck.

Tisdag: Ska vi inte till Sirius Familjecentral och skriva på faderskapet, vi har itne fått någon tid innan så nu nästan tre månader efteråt så ska vi dit.

Onsdag-Torsdag är ingenting planerat ännu.

Fredag: ska jag på min första mammaträff genom BVC.

Helgen kan jag inte riktigt berätta ännu vad som händer då de inte är helt planerat ännu.





Usch håller på och få en rejäl förkylning nu oxå, nästan är lite rinnig, nyser  hela tiden och har en sån jäkla huvudvärk som går ner i käkarna.. Blääää hatar att vara förkyld! De är bland de värsta som finns


Bli dock ingen bild idag då sambon har ominstallerat hela datorn och han itne ha lagt in alla bilder ännu.
Men återkommer imorgon efter vi varit inne och berättar hur mycket lillemanne väger. brukar alltid gissa på vad jag tror att han väger men denna gången har jag ingen aning, de är ju trots allt 3veckor sen vi va inne om de inte är 4 veckor till och med.. Men tror iaf att han har blivit 67-68cm lång då jag ha kunnat börja använga bodys och pyjamaser i storlek 68.
Återstår att se... SPÄNNANDE!!



Kommentarer
Postat av: Marie

Ja OTH är riktigt bra. Gillar att dom hade ett litet uppehåll och kom tillbaka som vuxna med vuxna problem istället för alla tonårsproblem. När jag började titta på serien kunde man känna igen sig i deras liv och nu som vuxen är det fortfarande intressant just för att dom mognat och får barn osv..

2011-09-12 @ 09:20:33
URL: http://thefairytales.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0