111229

Då va de torsdag och två dagar kvar till ett nytt år.
Helt galet vad fort detta året har gått, var har tiden tagit vägen.
Och tänk att om fem dagar så är Casper redan ett halvår gammal..

Helgen i småland..
Har varit helt underbar.. Vi åkte på torsdag och kom hem på tisdagen. God mat, mys med familjen m.m. kunde inte blivit bättre. Casper har fått mycket uppmärksamhet och uppassning hela tiden som gjort att man verkligen kunnat slappna av.

Casper kan nu sitta en längre stund helt själv, han hoppar för fullt i hoppgungan och springer omkring i sin gåstol. Roligt nu när han börjar bli lite större och lär sig nya saker hela tiden.. Han testar sin röst för fullt och skriker. Nu går de inte ha massa saker framme heller, håller man han i knät när man sitter och äter eller nåt så åker allting som han kommer åt. Han är så rolig, för nu börjar han vekrligen bli intresserad av hundarna och ska sitta och klappa och dra i dom. Tur vi har snälla hundar som inte bryr sig. När han t.ex sitter i gårstolen eller sin matstol och hundarna busar eller bara sitter jämte han så börjar han och gapskrattar åt dom, de är verkligen världens goaste skratt och man kan inte låta bli att skratta själv heller.

Julklappar..
Den som fick mest förstår ni ju nästan.. så mycket fina saker, orkar dock inte ta kort på de. Men han fick bl.a en lekmatta, två stycken som man ska sitta och trycka på olika knappar så låter de, massa gosedjur, kläder, badankor, en pulka(som de dock verkar som att vi inte kommer få testa), massa böcker och mycket mera..
Jag är oxå jätte nöjd med alla julklappar som jag fick.. Bl.a en one piece, dolce gusto, obh nordica glassmskin, stavmixer m.m.

Igår..
Blev vi bjudna på middag hos Liinda och Mattias, porterstek..Vi åt ju de i fredags nere hos mamma och pappa men de gjorde absolut ingenting, skulle kunna leva på de, de är så jävla gott.


Nyår..
Vi har ju inte haft några nyårsplaner bestämt förän igår..Känner inte alls för nyår, egentligen hade de bara varit skönt och vara hemma och ta de lugnt, men de är ju nyår så de känns ju lite dumt. Men bli nog inte så sent för mig och Casper iaf.. 

Just de..
Igår var jag och Linda(Casper oxå förstås) på överby och skulle handla mat och så gick vi lite på rean. Men blev inget köpt på rean för min del. Blev massa DolceGusto kapslar i alla dess olika slag, ett linne och nagellack till mig, kläder till Casper bl.a

Har inte fått bilderna från Syrran än från i helgen så ni får nöja er med lite mobilbilder som jag tagit nu på morgonen. Ser ni föresten att syrran har ändrat om min design..tycker de är roligt med förändringar, och hon får alltid fria händer. 
Sugna på en design av henne så finns hennes länk längre ner i min blogg,I bilen på väg hem från smålandet.


Casper bada och testa sin nya badankor.

 

 
Köpte dreglisar och strumpor igår til Casper

 
Casper fick ju en body och hängselbyxor av mormor och morfar i julklapp, men de var för smått så de bytte jag igår, byxorna fanns i större men bodyn fanns tyvärr inte så de fick bli två andra bodys, en mumin och en AC/DC body.


Chai Tea Latte(skitgod), cappuchino ice, Latte Macchiato, Ice Tea, Coccocino, Mocha.


Far och Son förra veckan..


Kommentarer
Postat av: Jennie ♥

då får du lägga upp alla bilder imon ;)

<3

2011-12-29 @ 17:16:58
URL: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0