vecka 30

Idag går jag in i vecka 30, viket betyder att de är 10veckor kvar.
Sjukt..




Ifredags så kom min storasyster hit, hämtade henen vid tåget halv tio på kvällen. Gjorde inget särskilt när vi kom hem utan gick och la oss ganska direkt efter.
På lördagen så skulle ju resten av familjen komma upp. Pappa fyller ju år imorgon så vi skulle fira han lite. Så vi hade bokat bowling och sen att vi skulle hem hit och äta en trerätters som jag o syrran förberett på dagen.

Kvällen var väldigt lyckad med många skratt och trevligt sällskap.

Fick även äntligen se våran barnvagn in real life. Är verkligen så himla nöjd med den, tycker den är så mycket finare än på bilderna jag sett. Och lätt att köra m.m.
Den var redan bäddad och färdigt, lite kläder låg de i, nappar, ett gosedjur som spelar melodi, ett litet barbapappagosedjur, snuttefilt. Va så fint.. Tack så mycket.. Nu längtar man ju inte ännu mera efter den lilla i magen, och att man ska få använda vagne.

Kommer lägga upp bilder en annan dag på helgen, vagnen, kläderna, magen m.m.


Vecka 30

Barnet:

Hicka

Kroppen växer och samlar på sig mer underhudsfett. Hjärnan fortsätter att utvecklas och vecka till sig, och lungorna är nu nästan helt klara, fullmogna. När din bebis övar på att andas kan han eller hon få hicka. Det känns som små ryckningar i livmodern, som små kramper. Det här är något som du kommer att få uppleva ofta under de kommande veckorna.

Mamman:

Var finns damernas?

Välkommen till den allra sista delen av graviditeten! Hur mår du? Den här perioden kan vara tung, både fysiskt och mentalt. Många kvinnor känner sig trötta och upplever “förvärkar” då och då. Glöm inte att vila under dagen med fötterna högt. Ät nyttig mat, rör på dig i friska luften och gå lägg dig tidigt. Det kanske låter som rena rama ålderdomen, men det är faktiskt bra för dig att prova pensionärslivet just nu. Lyssna på kroppen och var snäll mot dig själv. Du har fortfarande tio veckor kvar!

Är du kissnödig för jämnan? Eller läcker du en aning när du skrattar eller rör på dig? Det är inte alls förvånande eftersom bebisen tar upp mer och mer plats och dina inre organ får mindre och mindre utrymme. Nu är det urinblåsan som blir klämd och tryckt på; den rymmer inte lika mycket som den brukade. Gör dina knipövningar. Det kanske inte är så kul, men du har verkligen nytta av dem på många sätt, både nu och senare.


Kommentarer
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Tack så mkt, ja vår guldklimp var efterlängtad då man gick 15 dgr över tiden men sedan så var han redo vår lilla Alfred=) Så nu njuter vi massor här!

2011-04-04 @ 20:06:27
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att skriva in din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0